- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Hayır, 5 6 yıl önce üretildiği için.Cloud 2 yazılım eski olduğu için mi dinozor
Hayır, 5 6 yıl önce üretildiği için.Cloud 2 yazılım eski olduğu için mi dinozor
Kulaklık bana bozuk geldi galiba ama bir kaç kişiye danıştım onlarda da olmuş sorunum mikrofon kapalı arkadan müzik çalıyor (kulaklıkta) ses kaydediciye girdim o sesi berbat bir kalite de kısık şekilde kaydediyor müziği hem de cızırtılı
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirimde black shark 700 TL
Haklısınız.Drop plus güzel ses kalitesini sevdim değişim istesem belki yine aynısı olcak boşa beni ugrastircsk
Ben stereoların daha şiddetli olacağını düşündüm malum jax giriş olunca patates oldum drop plus ı da stereo da kullanmak bence daha iyi olabilirHaklısınız.
Şimdiden belirteyim HS50 Pro stereo bir kulaklık olduğu için ses kalitesi drop plus kadar iyi olmaz. Bunu bilerek alın.
Stereo kulaklıkların ses kalitesi anakartın ses kartına göre değişir. Zira bu ses kalitesinde kulaklığa göre bir sınırı vardır.Ben stereoların daha şiddetli olacağını düşündüm malum jax giriş olunca patates oldum drop plus ı da stereo da kullanmak bence daha iyi olabilir
Gamepower ile rampage arasında ne gibi farklar var anlatır mısınız birazhocam keşke rampage ye bulaşmasaydınız hyper x hp gamepower (bazı modelleri) gibi iyi markalardan alsaydınız
bazı modeller dedimStereo kulaklıkların ses kalitesi anakartın ses kartına göre değişir. Zira bu ses kalitesinde kulaklığa göre bir sınırı vardır.
Drop Plus 7.1 olduğu için programı var ve sesi istediğin gibi ayarlayabilirsin. Bir çok ayarı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamepower ile rampage arasında ne gibi farklar var anlatır mısınız biraz
Gamepower markasının fiyatını sonuna kadar hak eden bir kulaklığı yok.bazı modeller dedim
medusa 7.1 ?Gamepower markasının fiyatını sonuna kadar hak eden bir kulaklığı yok.
Çok eski bir kulaklık. Ayrıca çok kaliteli bir kulaklık da değil.medusa 7.1 ?