400 TL Mouse Pad Önerisi

oafx

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
400
Merhaba dostlar 400 tl bir bütçem var control bir mouse pad istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz

Merhaba dostlar 400 TL bir bütçem var control bir mouse pad istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz
tiger longtengin aynısı kaliteli mousepad bütçeni arttırırsan yurtdışından aqua control plus almanı öneririm tam senlik mousepad

Teşekkür ederim,bunun yüzeyi hakkında kötü yorum yapmışlar nedenini biliyor musun rahatsız etti falan demişler

Teşekkür ederim,bunun yüzeyi hakkında kötü yorum yapmışlar nedenini biliyor musun rahatsız etti falan demişler
herkes mousepadden çok hızlı bişey olmasını bekliyo mpc450'yi verceksin kullanabiliyolar mı bakalım. beğenmeyenlerin beğenmeme sebebi yüzeyinin yağ gibi olmaması control speed arası bi yüzeyi var

herkes mousepadden çok hızlı bişey olmasını bekliyo mpc450'yi verceksin kullanabiliyolar mı bakalım. beğenmeyenlerin beğenmeme sebebi yüzeyinin yağ gibi olmaması control speed arası bi yüzeyi var
ben de tam tersi fazla hızlı olmasın istiyorum :D o zaman klasse işimi görür sanırsam di mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri