Neler Yeni

Öneri 400 tl ye mouse önerisi

egedfg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ege isbilen
Bütçe
400
merhaba dostlar kullandığım mouse baya eskidi mouse tutuş şeklim palm siz nasıl bi mouse önerirsiniz

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
merhaba dostlar kullandığım mouse baya eskidi mouse tutuş şeklim palm siz nasıl bi mouse önerirsiniz
Elinin uzunluğu ve en i kaç ? benimki 20 cm e 10 cm, viper mini almıştım çok iyi mouseydi lakin elime küçük geldiği için gittim pckolikten 300 TL'ye basilisk v2 satın aldım elime neredeyse tam oturdu, kullanırken çok tatmin ediyor.

Cihangir

80+ Gold

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Btw kargoyu evdekiler teslim almasın, gerekirse kargo geri donsun, benim evdekiler kargoyu teslim aldı, sonra ben kargoyu açınca kutunun ezildiğini gordum ve inanilmaz üzüldüm, pckoliğe yazdım lakin onlar da teslim alırken bakın eğer bir sorun varsa tutanak tutun dediler. yani sadece sipariş verirken değil teslim alırken de dikkatli olmak gerekiyor. Buna bu kadar şaşırmamın sebebi de ilk defa başıma gelmesi, yüzlerce sipariş vermişimdir bu son 5 sene de lakin ilk defa boyle bir şey oldu :D

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
Son düzenleme:

egedfg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ege isbilen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinin uzunluğu ve en i kaç ? benimki 20 cm e 10 cm, viper mini almıştım çok iyi mouseydi lakin elime küçük geldiği için gittim pckolikten 300 TL'ye basilisk v2 satın aldım elime neredeyse tam oturdu, kullanırken çok tatmin ediyor.
uzunluk 16 eni 10 cm hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz arttırabilirim bütçeyi teşekkürler

Rookie Forumer

80+ Bronze

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
uzunluk 16 eni 10 cm hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz arttırabilirim bütçeyi teşekkürler
"(16.5cm x 8.5cm) and use palm/fingertip hybrid grip" internette araştırınca bunu yazan arkadaşın viper miniden memnun kaldığını gordum, btw viper mini en ucuz pckolikte 200 TL'ye satılıyor haberin olsun

NotGonna

80+ Bronze

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
fiyatını hak etmeyen iğrenç bir mouse

diğer arkadaşın dedigi gibi 100t l daha ekleyip deathadder v2 almak en mantıklısı
Bence amazon prime dayı beklesin 18-25 temmuz arasında olacakmış yanlış hatırlamıyorsam, belki iyi bir mouse indirime girer oradan alır

Top Bottom