Elinin uzunluğu ve en i kaç ? benimki 20 cm e 10 cm, viper mini almıştım çok iyi mouseydi lakin elime küçük geldiği için gittim pckolikten 300 TL'ye basilisk v2 satın aldım elime neredeyse tam oturdu, kullanırken çok tatmin ediyor.merhaba dostlar kullandığım mouse baya eskidi mouse tutuş şeklim palm siz nasıl bi mouse önerirsiniz
Btw kargoyu evdekiler teslim almasın, gerekirse kargo geri donsun, benim evdekiler kargoyu teslim aldı, sonra ben kargoyu açınca kutunun ezildiğini gordum ve inanilmaz üzüldüm, pckoliğe yazdım lakin onlar da teslim alırken bakın eğer bir sorun varsa tutanak tutun dediler. yani sadece sipariş verirken değil teslim alırken de dikkatli olmak gerekiyor. Buna bu kadar şaşırmamın sebebi de ilk defa başıma gelmesi, yüzlerce sipariş vermişimdir bu son 5 sene de lakin ilk defa boyle bir şey oldumerhaba dostlar kullandığım mouse baya eskidi mouse tutuş şeklim palm siz nasıl bi mouse önerirsiniz
Bütçe biraz artarsa bunu öneririm. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v2-optik-oyuncu-mouse-fiyati,684088182.htmlmerhaba dostlar kullandığım mouse baya eskidi mouse tutuş şeklim palm siz nasıl bi mouse önerirsiniz
uzunluk 16 eni 10 cm hocamElinin uzunluğu ve en i kaç ? benimki 20 cm e 10 cm, viper mini almıştım çok iyi mouseydi lakin elime küçük geldiği için gittim pckolikten 300 TL'ye basilisk v2 satın aldım elime neredeyse tam oturdu, kullanırken çok tatmin ediyor.
merhaba dostlar kullandığım mouse baya eskidi mouse tutuş şeklim palm siz nasıl bi mouse önerirsiniz
"(16.5cm x 8.5cm) and use palm/fingertip hybrid grip" internette araştırınca bunu yazan arkadaşın viper miniden memnun kaldığını gordum, btw viper mini en ucuz pckolikte 200 TL'ye satılıyor haberin olsunuzunluk 16 eni 10 cm hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz arttırabilirim bütçeyi teşekkürler
fiyatını hak etmeyen iğrenç bir mouseSteelseries Rival 3 Rgb Gaming Mouse - 8500 Cpı Tr Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Steelseries Rival 3 Rgb Gaming Mouse - 8500 Cpı Tr arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Evet deathadder V2 çok iyi ama fiyatı aştığı için eklemedimfiyatını hak etmeyen iğrenç bir mouse
diğer arkadaşın dedigi gibi 100t l daha ekleyip deathadder v2 almak en mantıklısı
Bence amazon prime dayı beklesin 18-25 temmuz arasında olacakmış yanlış hatırlamıyorsam, belki iyi bir mouse indirime girer oradan alırfiyatını hak etmeyen iğrenç bir mouse
diğer arkadaşın dedigi gibi 100t l daha ekleyip deathadder v2 almak en mantıklısı
olabilir hocam acelem yokBence amazon prime dayı beklesin 18-25 temmuz arasında olacakmış yanlış hatırlamıyorsam, belki iyi bir mouse indirime girer oradan alır