X3 PRO Kullanıcısı olarak öneririm, kamerası ortalama ancak google cam kurduğumda biraz daha iyi oluyor. Performans açısından x3 pro öneririm ancak kamera için a52 tercih edilebilir seçim size kalmış.Arkadaşım sordu fotoğraf çekmeyi sevdiği için güzel kamerası olan ve oyun da oynayacağı için performansı da iyi olan telefon sordu.
X3 PRO Kullanıcısı olarak öneririm, kamerası ortalama ancak google cam kurduğumda biraz daha iyi oluyor. Performans açısından x3 pro öneririm ancak kamera için a52 tercih edilebilir seçim size kalmış.
Kötü olduğunu söylüyorlar ve 6000 TLBence Poco X3
Plastik olduğundan pek beğenemedi cepte yamulma falan olur muFiyatı uçtu gitti ya :/
Ben de boş bulunup A72 diyecektim o da uçmuş ya.
Samsung kanadında A52 veya M52 bakabilirsiniz.
Kötü değil ve 6000 TL de değil bir şeyler yanlışKötü olduğunu söylüyorlar ve 6000 TL
Farklı bir telefona yada siteye bakmış olabilirsiniz, Kamera performansı hakkında doğru söylüyor olabilirler çünkü telefn oyuncu telefonu performans için yapılmış iyi çekmiyordur ama kötü de değildir, aynı fiyatta daha iyileri vardır diyelim.Daha yeni bakmıştım ve 6000 TL'ye vardı demek ki yanlış görmüşüm.Ama kamerasına kötü diyorlar
Oyun için istediğinden Performansının iyi olmasını istiyor ve fotoğraf çekmeyi sevdiğinden kamerasının da iyi olmasını istiyor.Kamera istiyorsa a52
Performans istiyorsa m52
Oyun için istiyorsa poco x3
Oyun için Poco X3 ise performans içinde X3 demek olmuyor mu? oyun için performans gerekir zatenKamera istiyorsa a52
Performans istiyorsa m52
Oyun için istiyorsa poco x3
Hayır, bende A72 var bunun da arka kasa plastik ancak mat bir yüzeyi var. Kılıflı kılıfsız kullandığım oldu yamulma vs. yok bu dediğim A52 için de geçerli olur. Net konuşmam ama M52'de de geçerlidir muhtemelen.Kötü olduğunu söylüyorlar ve 6000 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Plastik olduğundan pek beğenemedi cepte yamulma falan olur mu
Oyun için istediğinden Performansının iyi olmasını istiyor ve fotoğraf çekmeyi sevdiğinden kamerasının da iyi olmasını istiyor.
Sert plastik miHayır, bende A72 var bunun da arka kasa plastik ancak mat bir yüzeyi var. Kılıflı kılıfsız kullandığım oldu yamulma vs. yok bu dediğim A52 için de geçerli olur. Net konuşmam ama M52'de de geçerlidir muhtemelen.