Neler Yeni

4000-5500 TL Kamerası ve performansı çok iyi olan telefon

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Sert denemez, en azından A72'de arka kasanın tam ortasında hafif yumuşaklık var.
Anladım.Redmi Note 10 S ile Redmi Note 9 pro arasında ne fark var ve sanırım yeni xiaomi sürümü tanıtıldı ilerleyen zamanda note 9 pro alır mı

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Anladım.Redmi Note 10 S ile Redmi Note 9 pro arasında ne fark var ve sanırım yeni xiaomi sürümü tanıtıldı ilerleyen zamanda note 9 pro alır mı
Xiaomi A-LIN-MAZ net.
Babamda ve annemde note 9s vardı ikisi de durduk yere bozuldu, servis telefon düşmüş anakartı bozulmuş diyip telefon başına 1.5k ücret istedi,
donanımda iyi olsa da ne yazılımda ne de serviste iyi olmayan bir marka.

Uzun vadede telefon bakılacaksa Xiaomi alınmamalı.

MrPenguin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Munir Alimyar
Instagram
munir.alimyar.125
Steam
Turkish.Power
Twitter
Alimyar125
Facebook
munir.alimyar
Eğer sosyal medya için fotoğraf çekiyorsa android alması mantıksız olur. sosyal medya dışında ise samsung s10 tavsiye ederim, biliyorum 3 yıl önceki telefon ama fotoğraf kalitesi gerçekten çok iyi.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Xiaomi A-LIN-MAZ net.
Babamda ve annemde note 9s vardı ikisi de durduk yere bozuldu, servis telefon düşmüş anakartı bozulmuş diyip telefon başına 1.5k ücret istedi,
donanımda iyi olsa da ne yazılımda ne de serviste iyi olmayan bir marka.

Uzun vadede telefon bakılacaksa Xiaomi alınmamalı.
Arkadaşım 3 yıldır note 8 pro kullanıyor hiç sıkıntısı olmadı.Samsung'a çok fazla tanıtımı olmadığından ve arka kapağın sanki kırılacak ve cepte falan yamulacakmış gibi bir his verdiği için pek güvenemedi.Ve kulaklık girişi yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer sosyal medya için fotoğraf çekiyorsa android alması mantıksız olur. sosyal medya dışında ise samsung s10 tavsiye ederim, biliyorum 3 yıl önceki telefon ama fotoğraf kalitesi gerçekten çok iyi.
Sosyal Medya'da paylaşım yapar muhtemelen ama öyle fotoğraf paylaştığı hesap değil kendi kişisel hesabı.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Arkadaşım 3 yıldır note 8 pro kullanıyor hiç sıkıntısı olmadı.Samsung'a çok fazla tanıtımı olmadığından ve arka kapağın sanki kırılacak ve cepte falan yamulacakmış gibi bir his verdiği için pek güvenemedi.Ve kulaklık girişi yok.
Hangi modelde kulaklık girişi yok ?
Ben uzun süredir plastik kasalı Samsung'un telefonlarını kullanıyorum sırasıyla A30s, A32, A72 kullandım ve hiçbirinin tek sıkıntısı yoktu. Zaten kılıf takmayacak mısınız ?

Tekrar söylüyorum Xiaomi deneyimlemiş biri olarak, bizim çevrede bir çok kişide de note 9 serisi var tabii herkesin cihazı bozulmuyor rastgele ve durduk yere oluyor eğer size denk gelirse geçmiş olsun deriz.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Hangi modelde kulaklık girişi yok ?
Ben uzun süredir plastik kasalı Samsung'un telefonlarını kullanıyorum sırasıyla A30s, A32, A72 kullandım ve hiçbirinin tek sıkıntısı yoktu. Zaten kılıf takmayacak mısınız ?

Tekrar söylüyorum Xiaomi deneyimlemiş biri olarak, bizim çevrede bir çok kişide de note 9 serisi var tabii herkesin cihazı bozulmuyor rastgele ve durduk yere oluyor eğer size denk gelirse geçmiş olsun deriz.
M52'de öyle.Redmi Note 10 S beğenmiş ama kararsız kalmış

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
M52'de öyle.Redmi Note 10 S beğenmiş ama kararsız kalmış
Hocam ben sizi 3 kere uyarmaya çalıştım yine aynı şeyleri tekrar etmeyeceğim karar sizlere kalmış.
Bu arada m52'de qualcomm snapdragon 778G var note 10s'de ise MediaTek Helio G95 bulunmakta.

M52 ve 10S işlemcileri performans farkı.
1640808943856.png

Ekler

• 1640808935526.png
    1640808935526.png
    4.6 KB · Hit: 25

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Hocam ben sizi 3 kere uyarmaya çalıştım yine aynı şeyleri tekrar etmeyeceğim karar sizlere kalmış.
Bu arada m52'de qualcomm snapdragon 778G var note 10s'de ise MediaTek Helio G95 bulunmakta.

M52 ve 10S işlemcileri performans farkı.
Alıntıyı görüntüle
Mediatek işlemcisi kötü mü? Redmi Note 10S'i beğendi arkadaş bütçede de sıkıntı yapmayacağını söyledi.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mediatek işlemcisi kötü mü? Redmi Note 10S'i beğendi arkadaş bütçede de sıkıntı yapmayacağını söyledi.
Yeterince kötü, o bütçeyi hak etmeyen bir işlemci. Biri 6 nanometre 778G öteki 12 nanometre kafam kalınlığında Mediatek G95
Şimdi burada nanometrenin önemini uzunca anlatmak istemiyorum ama
nm ne kadar küçülürse
+batarya süresi
+verimlilik
demektir.

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Androidde Samsung - İOSta Appledan şaşmayın bence.
Geçtiğimiz hafta Turkcell Pasajdan Turkcell Satış A.Ş. firmasından 5.499 TL'ye Samsung Galaxy A52s Beyaz renk satın aldım.
Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim. Ben aldığımda M52 5099 TL iken A52s 5499 TL idi. 400 TL farka değer bence.
Bir seramik ekran koruyucu ve bir tank kılıfını 100 TL'ye taktırdım. Tam dolum sonrası hiç uyumadan kullandım ilk şarjı 21 saat 30 dakika dayandı. Film, video izleme ve sosyal medya kullanımı ile bu süre oldu. Bilgisayardan oynadığım için telefona oyun yüklemedim. Kasası plastik diyenlere takılma, bir telefona 5.500 TL verip koruyucu kılıf takmadan kullanacak kadar paran varsa takılabilirsin.

Kağıt üzerinde daha üstün Çin malı modeller görüp Huawei P10 Plus telefonumu ilk çıktığında almıştım.
2 yılın ardından önce yazılımla parmak izi desteğini kaldırdılar sonra ödüllü kamerası hesap makinesinden beter oldu.

A52S modelinin M52'ye göre artıları ;
1- Optik görüntü sabitleyici,
2- Çift hoparlör,
3- Suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikası,
4- vücut sar değerinin düşük olması,
5- 3.5mm kulaklık jack girişi olması,
6- Bokeh derinlik amaçlı 4. arka kamerasının olması.
7- A serisinin yazılım farkı
8- Güncelleme alma açısından daha avantajlı olması (3 yıl android 4 yıl güvenlik güncellemesi alacak.)
9- Telefon kasasının a52 ile birebir aynı olması sonucu kılıf ve koruyucu çeşitliliğinin fazla olması.

M52'ye göre eksileri ;
1- Ekranda beyaz renklerin sıcak / sarı renkte görünmesi.
(Bende bir problem yok fakat rahatsız olursan gir ekran özelliklerine soğuk moda al bir tık kaydır daha beyaz oluyor.)
2- 0,2 inç daha küçük ekran olması.
3- 500 mah daha küçük batarya olması.
4- 16 gram daha ağır olması.
5- Ekranın Süper Amoled olması. (M52'de Süper Amoled Plus var.)

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Arkadaşın bütçeyi de aşarmış sanırım Redmi Note 10S alıcak.Ama Mediateck işlemci ilerde sorun çıkartır mı pubg falan çok sık oynamaz çoğunlukla clash of clans-clash royale-brawl stars tarzında oyun oynarmış.Arada pubg cod falan.

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşın bütçeyi de aşarmış sanırım Redmi Note 10S alıcak.Ama Mediateck işlemci ilerde sorun çıkartır mı PUBG falan çok sık oynamaz çoğunlukla clash of clans-clash royale-brawl stars tarzında oyun oynarmış.Arada PUBG cod falan.
ben o zaman bu yorumu inceleme kısmına yazayım :blobdance:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,060,158
Üyeler
168,395
Son üye
Mehmetsahin
Top Bottom