Neler Yeni

Yardım 4000 tl 5500 tl arası telefon önerisi istiyorum (İOS)

Can...

80+ Platinum
arkadaşlar merhaba elimde asus dual evo 2.5 yıl civarı garantili kart var birisi 4 k teklif etti ben 4500 yazmıştım lg q 60 kullanıyorum ama donma falan yapıyor bunun sonu ya çöplük ya da bir an önce değiştirip kardeşime bırakmak veya yedek telefon yapmak 4k ya ekran kartını satıp üste 1500k koyabilirim die düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
(not 2060 o para etmez vs saçma sapan boş yorum yapacaklar yazmasın)
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar merhaba elimde asus dual evo 2.5 yıl civarı garantili kart var birisi 4 k teklif etti ben 4500 yazmıştım lg q 60 kullanıyorum ama donma falan yapıyor bunun sonu ya çöplük ya da bir an önce değiştirip kardeşime bırakmak veya yedek telefon yapmak 4k ya ekran kartını satıp üste 1500k koyabilirim die düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
(not 2060 o para etmez vs saçma sapan boş yorum yapacaklar yazmasın)
beni 2 sene idare etse yeter kasma donmayla başım ağrımasın

Elimde X3 Pro var 6000-6500 civarına çıkabilirim derseniz konuşabiliriz. 2 seneyi geçtim 4 sene bile idare edebilecek bir cihaz.

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iphone 6 ve 5s var gelişmiş türkiye soğolsun 2. el bakarsan bi üst modellere bakabilirsin
aynn dostum o dediğin telefonlar maks 1500 k 5s desen 250 400 arası bişey
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elimde X3 Pro var 6000-6500 civarına çıkabilirim derseniz konuşabiliriz. 2 seneyi geçtim 4 sene bile idare edebilecek bir cihaz.
eyw kalsın hocam gereksiz cihazlar gibi geliyor onlar bana alırım iphone 7 plus 8 ler falan var bu fıyatlara az bakındım onlardan alırım ilerde de bakarım artık ne gerekli olursa

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Muhammet
Kaçakçılık suçunun önemini bilmiyorsunuz galiba, öğretmek için ihbar edeyim sizi dilerseniz. Emniyette misafir olun.
Maç kaçak izlenir, oyun kaçak indirilir, program kaçak indirilir, dizi/film kaçak izlenir, kaçak olmayan şey Türk kullanıcılarında çok az. Ben korsan kullanımını desteklemiyorum ve hoşuma gitmiyor ama para yok. Kullanma diyebilirsin ama o zaman eğlenecek bir şey kalmıyor.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:
Maç kaçak izlenir, oyun kaçak indirilir, program kaçak indirilir, dizi/film kaçak izlenir, kaçak olmayan şey Türk kullanıcılarında çok az. Ben korsan kullanımını desteklemiyorum ve hoşuma gitmiyor ama para yok. Kullanma diyebilirsin ama o zaman eğlenecek bir şey kalmıyor.
Burda bahsedilen şey kaçak mal getirme/satma/alma. Kaçak maç izlediğin zaman veya oyun indirdiğin zaman parası ne idüğü belirsiz yerlere gitmiyor. Sadece para vermemiş oluyorsun. Fakat telefonda iş farklı, nereden geldiğini bilmediğin telefonlar almak doğru değil.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Muhammet
Burda bahsedilen şey kaçak mal getirme/satma/alma. Kaçak maç izlediğin zaman veya oyun indirdiğin zaman parası ne idüğü belirsiz yerlere gitmiyor. Sadece para vermemiş oluyorsun. Fakat telefonda iş farklı, nereden geldiğini bilmediğin telefonlar almak doğru değil.
Hocam nedense benim aklım bi anlığına yurt dışından telefon alıp, kayıt ettirmemeye gitti. O konuda doğru söylüyorsunuz.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,732
İsim
misfit
Bu bütçede iPhone 8 bile zar zor alınıyor, o da sizi memnun etmez.
7K'lara çıkabilirsen ikinci el yurtiçi XS'ler var sarı sitede.

Top Bottom