Yardım 4000 tl 5500 tl arası telefon önerisi istiyorum (İOS)

Can...

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,678
arkadaşlar merhaba elimde asus dual evo 2.5 yıl civarı garantili kart var birisi 4 k teklif etti ben 4500 yazmıştım lg q 60 kullanıyorum ama donma falan yapıyor bunun sonu ya çöplük ya da bir an önce değiştirip kardeşime bırakmak veya yedek telefon yapmak 4k ya ekran kartını satıp üste 1500k koyabilirim die düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
(not 2060 o para etmez vs saçma sapan boş yorum yapacaklar yazmasın)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar merhaba elimde asus dual evo 2.5 yıl civarı garantili kart var birisi 4 k teklif etti ben 4500 yazmıştım lg q 60 kullanıyorum ama donma falan yapıyor bunun sonu ya çöplük ya da bir an önce değiştirip kardeşime bırakmak veya yedek telefon yapmak 4k ya ekran kartını satıp üste 1500k koyabilirim die düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
(not 2060 o para etmez vs saçma sapan boş yorum yapacaklar yazmasın)
beni 2 sene idare etse yeter kasma donmayla başım ağrımasın

Elimde X3 Pro var 6000-6500 civarına çıkabilirim derseniz konuşabiliriz. 2 seneyi geçtim 4 sene bile idare edebilecek bir cihaz.

iphone 6 ve 5s var gelişmiş türkiye soğolsun 2. el bakarsan bi üst modellere bakabilirsin
aynn dostum o dediğin telefonlar maks 1500 k 5s desen 250 400 arası bişey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elimde X3 Pro var 6000-6500 civarına çıkabilirim derseniz konuşabiliriz. 2 seneyi geçtim 4 sene bile idare edebilecek bir cihaz.
eyw kalsın hocam gereksiz cihazlar gibi geliyor onlar bana alırım iphone 7 plus 8 ler falan var bu fıyatlara az bakındım onlardan alırım ilerde de bakarım artık ne gerekli olursa

Kaçakçılık suçunun önemini bilmiyorsunuz galiba, öğretmek için ihbar edeyim sizi dilerseniz. Emniyette misafir olun.
Maç kaçak izlenir, oyun kaçak indirilir, program kaçak indirilir, dizi/film kaçak izlenir, kaçak olmayan şey Türk kullanıcılarında çok az. Ben korsan kullanımını desteklemiyorum ve hoşuma gitmiyor ama para yok. Kullanma diyebilirsin ama o zaman eğlenecek bir şey kalmıyor.

silindi

Son düzenleme:
Maç kaçak izlenir, oyun kaçak indirilir, program kaçak indirilir, dizi/film kaçak izlenir, kaçak olmayan şey Türk kullanıcılarında çok az. Ben korsan kullanımını desteklemiyorum ve hoşuma gitmiyor ama para yok. Kullanma diyebilirsin ama o zaman eğlenecek bir şey kalmıyor.
Burda bahsedilen şey kaçak mal getirme/satma/alma. Kaçak maç izlediğin zaman veya oyun indirdiğin zaman parası ne idüğü belirsiz yerlere gitmiyor. Sadece para vermemiş oluyorsun. Fakat telefonda iş farklı, nereden geldiğini bilmediğin telefonlar almak doğru değil.

Burda bahsedilen şey kaçak mal getirme/satma/alma. Kaçak maç izlediğin zaman veya oyun indirdiğin zaman parası ne idüğü belirsiz yerlere gitmiyor. Sadece para vermemiş oluyorsun. Fakat telefonda iş farklı, nereden geldiğini bilmediğin telefonlar almak doğru değil.
Hocam nedense benim aklım bi anlığına yurt dışından telefon alıp, kayıt ettirmemeye gitti. O konuda doğru söylüyorsunuz.

Hocam nedense benim aklım bi anlığına yurt dışından telefon alıp, kayıt ettirmemeye gitti. O konuda doğru söylüyorsunuz.
O da bir nevi suç, yine de en azından orijinal alıyorsun sadece imei'si olmuyor, kaçak attırmadığın sürece yine sorun yok.

Bu bütçede iPhone 8 bile zar zor alınıyor, o da sizi memnun etmez.
7K'lara çıkabilirsen ikinci el yurtiçi XS'ler var sarı sitede.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,333
Üyeler
184,772
Son üye
yigithan01
Geri