3000tl ye aldığı ekran kartında problem çıkmış sorun olmayan ısınmayan 2060 arıyor3000 e aldıgım kart derken ?
hepsi derken 1 2 model var devamında öyle böyle ısınan kart yok3000'e kart almadım. Baktığım zaman hep ısınma sorunu yaşayanlar gördüm.
işte o yüzden güvenilir olanları yazmanızı da istedim.
yerinde olsam şu paliti alır geçerdimhttps://m.n11.com/urun/palit-nvidia..._campaign=akakce_genel&v=1.5.5&utm_medium=cpc ( soğutması bir tık kötü ama isinma problemi yok.Ekonomik rtx2060 suoer)
Galax Nvidia GeForce RTX2060 1 Click OC 6GB 192Bit GDDR6 Fiyatı
Galax Nvidia GeForce RTX2060 1 Click OC 6GB 192Bit GDDR6 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
MSI NVIDIA GeForce RTX 2060 Gaming Z V375-008R 6 GB 192 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
MSI NVIDIA GeForce RTX 2060 Gaming Z V375-008R 6 GB 192 Bit GDDR6 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Bende. Az bir şey ısınır amaperformansi yüksek olur. Kasa iyiyse zaten sıkıntı çıkarmaz.yerinde olsam şu paliti alır geçerdim
öyle böyle ısınan kartlar değiller bi amd değil sonuçtaBende. Az bir şey ısınır amaperformansi yüksek olur. Kasa iyiyse zaten sıkıntı çıkarmaz.
.bı fiyata 2060 süper alırsın
![]()
MSI VGA GeForce RTX 2060 Süper Ventüs GP OC NVIDIA Ekran Kartı
MSI VGA GeForce RTX 2060 Süper Ventüs GP OC NVIDIA Ekran Kartı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr