Neler Yeni

Yardım 4000 TL Ekran kartı önerisi ikinci el

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emre Ayyıldız
Rica ederim. Marka, model iyi ama adam ekran kartının resmini bile çekmemiş direk hazır resim atmış. Ben böyle ilanlarda tereddütlü davranırım hep. Alınır alınmaz diye bir şey diyemem. Nihai karar sizin.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Rica ederim. Marka, model iyi ama adam ekran kartının resmini bile çekmemiş direk hazır resim atmış. Ben böyle ilanlarda tereddütlü davranırım hep. Alınır alınmaz diye bir şey diyemem. Nihai karar sizin.
Teşekkür ederim, evimde ki sistemde test edeceğim kartı

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
İkinci elde tavsiye veremem malesef. Bakıp kontrol etmek gerekiyor. 4 bin lira az para değil. Dediğim gibi istersen 4400TL'ye Gigabyte tek fanlı modeli al: tekfanlı model link
İstersen de çift fanlı modeli al: çift fanlı model linki
Sıfır aldığın zaman taksit imkanının da olduğunu unutma. İkinci elde böyle bir imkanın olmayabilir.

Not: Tek fanlı modelin çift fanlıya göre biraz daha ısınacaktır. N11'de ki satıcı ürünün hazır sistemden çıktığını 2 yıl adına faturalı olacağını belirtmiş. Bunları göz önünde bulundur. Msi, Evga, Asus, Gigabyte ekran kartı için güvendiğimiz markalar.
İkinci el de senin için baktım ama fahiş fiyatlara koyuyorlar ürünleri.
Ya da istersen paranı kenara koyup hazır sistemde alabilirsin. 6500, 7000TL'ye 1650 super'li bir sistem gelebilir.
hocam bu tek fanlıyı almayı düşünüyorum, onu mu almalıyım yoksa çift fanlıyı mı?
çift fanlı gddr5

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Mesaj otomatik birleştirildi:

4600 lira ya n11 de gtx 1650 var dostum bi bak istersen
hocam
bu ikisinden hangisini önerirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emre Ayyıldız
GDDR6 bellekli GTX 1650 GDDR5 1650'den yüzde 6 daha performanslı. Şu videodan da görebilirsin:
Tek fanlı olması ve hazır sistemden çıkma olmasını dediğim gibi göz önünde bulundur.
Not: Ekran kartı çok güçlü bir ekran kartı olmadığı için kasa hava akışın iyiyse çok fazla ısınacağını düşünmüyorum.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
GDDR6 bellekli GTX 1650 GDDR5 1650'den yüzde 6 daha performanslı. Şu videodan da görebilirsin:
Tek fanlı olması ve hazır sistemden çıkma olmasını dediğim gibi göz önünde bulundur.
Not: Ekran kartı çok güçlü bir ekran kartı olmadığı için kasa hava akışın iyiyse çok fazla ısınacağını düşünmüyorum.
hazır sistemden çıkması benim için ne ifade etmeli anlamadım hocam
tek fanlı olan bu kartla günümüz oyunlarını orta - yüksek grafiklerde 60 fps üstü oynayabilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emre Ayyıldız
Performans açısında tek fan ve çift fan arasında bir fark yok. Fakat, tek fanlı model için oyunlarda 80 derece görenler var. Çok ısınırsa frekans kısabilir bu da anlık droplara sebebiyet verebilir. Burada Gigabyte ya da herhangi markanın tek fanlı 1650 modelini kullanan arkadaşlarımız varsa fikir açısından yardımcı olabilirler.
Buradan günümüz oyunlarında kaç FPS alacağına bakabilirsin:
Hazır sistemden çıkması ne ifade etmeli bende bilmiyorum. Bir sorun olur mu yine bilen arkadaşlarımız yazsın.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Performans açısında tek fan ve çift fan arasında bir fark yok. Fakat, tek fanlı model için oyunlarda 80 derece görenler var. Çok ısınırsa frekans kısabilir bu da anlık droplara sebebiyet verebilir. Burada Gigabyte ya da herhangi markanın tek fanlı 1650 modelini kullanan arkadaşlarımız varsa fikir açısından yardımcı olabilirler.
Buradan günümüz oyunlarında kaç FPS alacağına bakabilirsin:
Hazır sistemden çıkması ne ifade etmeli bende bilmiyorum. Bir sorun olur mu yine bilen arkadaşlarımız yazsın.
6 pin ile güç alıyor, psumun 6 pin kablosunu bulamadım, nasıl takacağım ekran kartını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,864
Üyeler
168,206
Son üye
Bay_heron
Top Bottom