4000 tl max bütçe fps türü için mouse önerir misiniz?

Yoach

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
100
max 4000 tl bütçem var

Normal kalitesi pek kalitesiz denmez .
Evet çok sorunlu bir mouse değil ama 1600 civarında daha iyilieri var mesela, onu söylemek istedim. Temudan falan kampanyalarla düşürürsen yada ikinci el sitelerinden kapalı kutu olarak 800-1200 civarına alınabilir ama trendyol gibi sitelerde mesela çok fahiş fiyatlara satıyorlar.

Evet çok sorunlu bir mouse değil ama 1600 civarında daha iyilieri var mesela, onu söylemek istedim. Temudan falan kampanyalarla düşürürsen yada ikinci el sitelerinden kapalı kutu olarak 800-1200 civarına alınabilir ama trendyol gibi sitelerde mesela çok fahiş fiyatlara satıyorlar.
Takılma yaşayanlar var ama kullanıcıların işlemcisi ile alakalı kesinlikle. Takılma yaşıyan bı arkadaşımla aynı mouselari takas ettik onun mouse u bende takılma yapmadı ama benim mouse onda takılma yaptı kısacası işlemcisi iyi olan arkadaşlara öneririm 159proyu .(Benimki r5 7600 arkadasinki i3 13100f)

arkadaşlar claw palm arası tutuyorum viper mini ve orachi v2 kullanıdm bi tık küçük gibi geliyolar ama yıllarca 0 şikayet kullanıdm o yüzden çok büyük istemiyorum

Geri