Tutuş şeklin nedir hocam? Bir de el boyutların nedir? Ölçme imkanın yoksa normal yada büyük boyutta tarzı bir şey de söyleyebilirsin.max 4000 tl bütçem var
Yani çok kaliteli bir mouse değil ama uygun fiyata bulursan alınabilir.Ajaz159 pro al iyiymiş baya
Normal kalitesi pek kalitesiz denmez .Yani çok kaliteli bir mouse değil ama uygun fiyata bulursan alınabilir.
Evet çok sorunlu bir mouse değil ama 1600 civarında daha iyilieri var mesela, onu söylemek istedim. Temudan falan kampanyalarla düşürürsen yada ikinci el sitelerinden kapalı kutu olarak 800-1200 civarına alınabilir ama trendyol gibi sitelerde mesela çok fahiş fiyatlara satıyorlar.Normal kalitesi pek kalitesiz denmez .
Takılma yaşayanlar var ama kullanıcıların işlemcisi ile alakalı kesinlikle. Takılma yaşıyan bı arkadaşımla aynı mouselari takas ettik onun mouse u bende takılma yapmadı ama benim mouse onda takılma yaptı kısacası işlemcisi iyi olan arkadaşlara öneririm 159proyu .(Benimki r5 7600 arkadasinki i3 13100f)Evet çok sorunlu bir mouse değil ama 1600 civarında daha iyilieri var mesela, onu söylemek istedim. Temudan falan kampanyalarla düşürürsen yada ikinci el sitelerinden kapalı kutu olarak 800-1200 civarına alınabilir ama trendyol gibi sitelerde mesela çok fahiş fiyatlara satıyorlar.