MAURO EMANUEL İCARDİ
80+ Bronze
Redmi note 10s amoled ekranda var
Ekranı iyi.Biraz tercihe kalıyor ama genel olarak AMOLED > IPS.
Artılarını dün bir konuda yazmıştım bulabilirsem kopyalayayım.
Note 8 kullanan arkadaşım var ve baya şikayetçi ısınma sorunu olduğunu söylüyor.Merhaba arkadaşlar. Yeni bir telefon almak istiyorum. 3500-4000TL bandında bir şey arıyorum. Önerilerinize açığım.
Şuan J7 Prime kullanıyorum. Bana neredeyse her özelliği yetiyor. Bu yüzden Xiamoi Redmi Note 8 veya Note 9 almayı düşündüm.
Bu telefonların herhangi bir kronik sıkıntısı olup olmadığını bilen var mı?
Başka önerisi olan varsa söyleyebilirsiniz. Bataryası yüksek, hızlı ve stabil yazılımı olan bir telefon olsun lütfen.
Kamerayı zaten çok kullanmıyorum o yüzden sorun olmaz. Oyun olarak çok ağır olmayan oyunlar oynuyorum hocam. Yazılımı da stabil, bataryası da iyi, düşünebilirim. Teşekkürler öneriniz için.Ekranı iyi.
Yazılımı fena değil, ColorOS Android tarafının stabil yazılımlarından.
Bataryası iyi.
İşlemci giriş seviye.
Kamera orta-iyi.
33W hızlı şarj desteklemesi ve bu adaptörün kutudan çıkması avantaj.
Genel olarak günümüz koşullarında o fiyat bandında güzel seçim.
Hocam tek taksit oluyor sadece. Tek taksit olmasa daha iyi modeller vardır elbet.Hocam ben samsung'cuyum sanada tavsiyemdir eğer pil konusunda sıkıntım olmasın oyun falanda iyi kötü oynarım dersen
Samsung Galaxy M32 128 GB derim
500-600 daha ekleyip Note 9 pro alabilirsin.Merhaba arkadaşlar. Yeni bir telefon almak istiyorum. 3500-4000TL bandında bir şey arıyorum. Önerilerinize açığım.
Şuan J7 Prime kullanıyorum. Bana neredeyse her özelliği yetiyor. Bu yüzden Xiamoi Redmi Note 8 veya Note 9 almayı düşündüm.
Bu telefonların herhangi bir kronik sıkıntısı olup olmadığını bilen var mı?
Başka önerisi olan varsa söyleyebilirsiniz. Bataryası yüksek, hızlı ve stabil yazılımı olan bir telefon olsun lütfen