Neler Yeni

4000 TL ye elektrikli motor önerisi ?

1BKC2

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
474
arkadaşlar yaş 14 elektrikli motor almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? mantıklıysa hangi model almalıyım?

not: cevaplarınız için teşekkürler.
not 2: gündelik hayatta kullanıcam gezmek için.

Bence bisiklet kullan.

arkadaşlar yaş 14 elektrikli motor almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? mantıklıysa hangi model almalıyım?

not: cevaplarınız için teşekkürler.
not 2: gündelik hayatta kullanıcam gezmek için.
Elektrikli motor konusunda "Yuki" baya övülüyor. Bence 17 yaşına gelene kadar dişini sık benzinli scooter alırsın. Elektrikli bisiklet fiyatlarıyla nerdeyse aynı

knk günde kullanım için yani gezmek için alacağım günde 5-10 km yol yapabilirim.
Tamam ben bisikletle de o kadar mesafe yapıyorum zaten ilk etapta zor gelir ama dinlene dinlene gidersin sonradan alışırsın zaten ve hem bacak kasların gelişir hem de kilo verirsin.

Tamam ben bisikletle de o kadar mesafe yapıyorum zaten ilk etapta zor gelir ama dinlene dinlene gidersin sonradan alışırsın zaten ve hem bacak kasların gelişir hem de kilo verirsin.
Katılıyorum bisikletle 60km yaptığımı bilirim bir günde.

Elektrikli motor konusunda "Yuki" baya övülüyor. Bence 17 yaşına gelene kadar dişini sık benzinli scooter alırsın. Elektrikli bisiklet fiyatlarıyla nerdeyse aynı
knk ehliyet 16 da alınıyor diye biliyorum.

knk kaç kilosun?

Geri