Elektrikli motor konusunda "Yuki" baya övülüyor. Bence 17 yaşına gelene kadar dişini sık benzinli scooter alırsın. Elektrikli bisiklet fiyatlarıyla nerdeyse aynıarkadaşlar yaş 14 elektrikli motor almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? mantıklıysa hangi model almalıyım?
not: cevaplarınız için teşekkürler.
not 2: gündelik hayatta kullanıcam gezmek için.
Daha güzel işte kilo da verirsin zaten daha sağlıklı olduğu için öyle dedim.kilo var o yüzden elektrikli bisiklet taraftarıyım.
Tamam ben bisikletle de o kadar mesafe yapıyorum zaten ilk etapta zor gelir ama dinlene dinlene gidersin sonradan alışırsın zaten ve hem bacak kasların gelişir hem de kilo verirsin.knk günde kullanım için yani gezmek için alacağım günde 5-10 km yol yapabilirim.
Katılıyorum bisikletle 60km yaptığımı bilirim bir günde.Tamam ben bisikletle de o kadar mesafe yapıyorum zaten ilk etapta zor gelir ama dinlene dinlene gidersin sonradan alışırsın zaten ve hem bacak kasların gelişir hem de kilo verirsin.
knk ehliyet 16 da alınıyor diye biliyorum.Elektrikli motor konusunda "Yuki" baya övülüyor. Bence 17 yaşına gelene kadar dişini sık benzinli scooter alırsın. Elektrikli bisiklet fiyatlarıyla nerdeyse aynı
Bir de bisikletle dik bir yokuş inmenin verdiği bir zevk var motorda o zevk yok.Katılıyorum bisikletle 60km yaptığımı bilirim bir günde.
knk kaç kilosun?Tamam ben bisikletle de o kadar mesafe yapıyorum zaten ilk etapta zor gelir ama dinlene dinlene gidersin sonradan alışırsın zaten ve hem bacak kasların gelişir hem de kilo verirsin.
Sormayın ya az daha ölüyordum ben o yüzden.Bir de bisikletle dik bir yokuş inmenin verdiği bir zevk var motorda o zevk yok.
Ben 45 kiloyum 14 yaşındayım.knk kaç kilosun?