4000 ₺'ye Odyssey G3 değer mi?

Kyara

80+
Reaksiyon skoru
48
Bütçe
4000
Bütçem çok az 4000 zor çıkardım Odyssey G3 alınmaz diyorlar, ama F/P gibi geliyor bana, ghosting sorun değil benim için, şu anki monitörüm çok kötü bozuldu gölge düşüyor her şeye çözünürlük hatası falan da var bulanık ekran hafta sonu Antalya'ya gidip direkt vatan şubesinden alacağım sizce alınır mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bütçem çok az 4000 zor çıkardım Odyssey G3 alınmaz diyorlar, ama F/P gibi geliyor bana, ghosting sorun değil benim için, şu anki monitörüm çok kötü bozuldu gölge düşüyor her şeye çözünürlük hatası falan da var bulanık ekran hafta sonu Antalya'ya gidip direkt vatan şubesinden alacağım sizce alınır mı?
Valla hiç olumlu yorum görmedim o fiyata baika monitör yok mu ya?

suanki monitorumde su derecede ghosting var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla hiç olumlu yorum görmedim o fiyata baika monitör yok mu ya?
kral vallahi var da 100hz 75 hz falan

Ekler

• 17562564099589021198209883551673.webp
    17562564099589021198209883551673.webp
    3.5 MB · Hit: 36
suanki monitorumde su derecede ghosting var

kral vallahi var da 100hz 75 hz falan
valla ben de almayı düşünüyordum 2.monitör olarak alırsan eğer geri dönüş yaparsan sevinirim

Bu ondan kat kat daha iyi

arkadaşımda var g3 bazı oyunları başını döndürdüğü için oynayamıyor

Hocam valla benimde hiç bütçem yoktu ve aldım ama 2 ay sonra sattım çünkü harbiden valorantta kör oluyordum monitör 2. Olarak idare eder ama 1. Olarak kullancaksan ve 4000 den 1 kuruş çıkamıyorsan al ilerde eline para geçince sat zaten bu monitör 2. Elde çok hızlı gidiyor ben ilana koyduktan ertesi gün sattım sonra 3k ekledim yeni monitör aldım

hafta sonu antalyaya gidecektik gidemeyecekmişiz babam sağolsun lenovo legion r24e aldi mediamarkttan ghosting falan yok iyi bi monitör ama sağ üstte 5-6 pixellik bi kararma var ama sıkıntı değil

ghostingin tanımı olan bir monitör

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,516
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri