Bu bütçede başka zor gibi.Peki, anladım. Başka önerebileceğin İntel bir sistem var mı? Birazda intel tarafına bakalım![]()
Bu bütçede başka zor gibi.Peki, anladım. Başka önerebileceğin İntel bir sistem var mı? Birazda intel tarafına bakalım![]()
Biraz daha arttırabilirim.Bu bütçede başka zor gibi.
Hocam arttırırsanız i5 11400 işlemcili dahili grafik birimli pc toplayın,ilerde rtx serisi bir kart takıp kullanabilirsiniz. İçindeki grafik birimi ile e-spor oyunlarının çoğu rahat oynanır,ama bazı ağır oyunlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Biraz daha arttırabilirim.
11.nesil işlemciler güzel duruyor, ancak çok iyi değil diyorlar. Benim amacım her türlü işi yapmak. Yakın zamanda Samsung Curved monitörümde gelecek. Onunla uyumlu olursa çok güzel olur. Bakalım, ben ne zaman almaya kalkışsam fiyatlar yükseliyor :/ Herşeyin hayırlısı diyelim hocamHocam arttırırsanız i5 11400 işlemcili dahili grafik birimli pc toplayın,ilerde rtx serisi bir kart takıp kullanabilirsiniz. İçindeki grafik birimi ile e-spor oyunlarının çoğu rahat oynanır,ama bazı ağır oyunlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Hazır sistem olarak var mı peki?Pollux 3APU | Game Garaj
İşlemciyi R5 3400G yapın.
Anakartı Biostar B450 yapın.
SSD'i Biostar S120L 480 GB yapın.
Ram'i iki tane yapın.
4164 TL işlemci stokları haftaya gelir.
Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) 1584 TL
ELSA H410M-A Intel® H410 / B460 DDR4 Soket mATX Anakart (ciceksepeti.com) 621 TL
Neoforza 8 GB 3200 MHz DDR4 NMUD480E82-3200DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) 2 adet 698 TL
Gigabyte 240 GB GP-GSTFS31240GNTD 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) 253 TL
AFSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) 348 TL
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) 330 TL
3834 TL
Anakart pek iyi değil ama idare eder. İşlemci içerisinde dahili UHD grafik birimi var kart fiyatları düşene kadar idare eder. İlk attığım sistem daha iyi performans verir.
İlk attığım hazır ikinci attığım toplama o fiyata intel hazır sistem yok bildiğim.Hazır sistem olarak var mı peki?
Teşekkürlerİlk attığım hazır ikinci attığım toplama o fiyata intel hazır sistem yok bildiğim.
2.el bak o paraya apu üzerSelam forum sakinleri4000 veya 4500₺ bandında ekran kartlı veya APU bir sistem öneriniz var mı?
2. el almam asla! Aldım GT640 pişmanım, bir daha da almam.2.el bak o paraya apu üzer