Hocam bu sistemlerde garanti var mı acaba?VULCAN-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-4070SUPER Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F GALAX RTX 4070 SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
bakabılırsınız hocam
amd ekran kartı olursa daha uygun olur dıye dusunuyorum o yuzden bunu da atayım bakabılırsınız:
GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
youtube dan ıkı kartın da oyun testlerını ızleyebılırsınız fıkır vermesı acısından
hocam o tarz bılgılere sıteden bakabılırsınız ama sıte tamamen guvenılır, 2 yıl parca garantılı yazıyor zatenHocam bu sistemlerde garanti var mı acaba?
Kusura bakmayın ilk kez bilgisayar alıyorum da cahilliğimi bağışlayın. Wifi ve Bluetooth özellikleri yok galiba adaptör almam lazım bunlar için doğru di mi hocam.hocam o tarz bılgılere sıteden bakabılırsınız ama sıte tamamen guvenılır, 2 yıl parca garantılı yazıyor zaten
estagfurullah hocam olur mu oyle, bız de ogrenmek ıcın burdayız ben de bılmıyorum hıc bısey, wifi ve bluetooth destekleyen anakartlar bır tık daha pahalı oluyor hocam, attıgımız sıstemlerde maalesef yok, adaptor gerekır dıye bılıyorum evetKusura bakmayın ilk kez bilgisayar alıyorum da cahilliğimi bağışlayın. Wifi ve Bluetooth özellikleri yok galiba adaptör almam lazım bunlar için doğru di mi hocam.