mr.lucifer19
80+

- Reaksiyon skoru
 - 1

40K bütçem var mühendislik bölümüm, yillarca sorun cikartmayacak tüm oyunlari oynayabileceğim bir laptop onerirmisiniz kronik olmasin asus tuf düşünüyorum ne dersiniz?

2. el düşünür müsünüz?40K bütçem var mühendislik bölümüm, yillarca sorun cikartmayacak tüm oyunlari oynayabileceğim bir laptop onerirmisiniz kronik olmasin asus tuf düşünüyorum ne dersiniz?
amaç mühendislik dersleri ise ryzen 5 apu bir sistem bile işini çok rahat görür. 15k üstüne çıkmak tamamen opsiyonel bilgin olsun.40K bütçem var mühendislik bölümüm, yillarca sorun cikartmayacak tüm oyunlari oynayabileceğim bir laptop onerirmisiniz kronik olmasin asus tuf düşünüyorum ne dersiniz?
Loq da anakart victus tada hall sensor sorunu var malûm ben acer nitro 5 aldım şahsenamaç mühendislik dersleri ise ryzen 5 apu bir sistem bile işini çok rahat görür. 15k üstüne çıkmak tamamen opsiyonel bilgin olsun.
amaç oyun oynamaksa lenovo loq serisi veya hp victus serisi öneririm
biliyorum kanka muhendisligi oylesine yazdim bilginiz olsun diye teskkyr ettimartık mühendis + oyun kelimelerini bir arada görünce iğrelti geliyor. bu saçmalığı ben de yapmıştım.
HANGİ MÜHENDİSLİĞİ OKURSANIZ OKUYUN HERHANGİ BİR GAMİNG LAPTOP İŞİNİZİ GÖRÜR DERSLER İÇİN.
hemen hemen hiçbir mühendislik için gaming laptopa ihtiyacınız yok birkaç istisnai bölüm için gerekli sadece ki o bölümler için de tam gaming almanıza gerek yok yeterli vrama sahip ofis laptopları var.
hiçbir mühendislik sizden üst düzey bir şey istemiyor. mühendisliği katmayın bari işin içine sizin amacınız gaming laptop almak
// writed by engineer from gaming laptop
Game Garaj Slayer X5T-5050 önerim de bu ön siparişte 44.5k bu paraya çok iyi
yok kanka sıfır düşünüyorum2. el düşünür müsünüz?
Loq da anakart victus tada hall sensor sorunu var malûm ben acer nitro 5 aldım şahsen
kanka 80klik cikti internette link atabilirmisinartık mühendis + oyun kelimelerini bir arada görünce iğrelti geliyor. bu saçmalığı ben de yapmıştım.
HANGİ MÜHENDİSLİĞİ OKURSANIZ OKUYUN HERHANGİ BİR GAMİNG LAPTOP İŞİNİZİ GÖRÜR DERSLER İÇİN.
hemen hemen hiçbir mühendislik için gaming laptopa ihtiyacınız yok birkaç istisnai bölüm için gerekli sadece ki o bölümler için de tam gaming almanıza gerek yok yeterli vrama sahip ofis laptopları var.
hiçbir mühendislik sizden üst düzey bir şey istemiyor. mühendisliği katmayın bari işin içine sizin amacınız gaming laptop almak
buldum game garajin kendi sitesiny ama niye bu kadar ucuz bu özelliklerekanka 80klik cikti internette link atabilirmisin
kanka ama 45 bin pesin diyor odeyemem o kadar taksit yaparsam da fiyat yine uçuyor.Ki benim 5000 serisinde gözüm yok 4000 serisi olsun yeterkanka 80klik cikti internette link atabilirmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buldum game garajin kendi sitesiny ama niye bu kadar ucuz bu özelliklere
https://app.hb.biz/Ao4MEfWL8vdF bu iş görür müartık mühendis + oyun kelimelerini bir arada görünce iğrelti geliyor. bu saçmalığı ben de yapmıştım.
V15 serisi alınmaz ve fiyat kazık.https://app.hb.biz/Ao4MEfWL8vdF bu iş görür mü

40K bütçem var mühendislik bölümüm, yillarca sorun cikartmayacak tüm oyunlari oynayabileceğim bir laptop onerirmisiniz kronik olmasin asus tuf düşünüyorum ne dersiniz?
usta pesin fiyatina 9 taksit diyor ya o hangi bankalara oluyor suan bakamam da öyle almam lazim yoksa normal taksitlerde fiyat cok ucuyorV15 serisi alınmaz ve fiyat kazık.
![]()
Game Garaj Slayer X5T-5050 C2 Intel Core i5 13500HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5050 16" WUXGA 165Hz IPS Fre - Fiyatı, Yorumları
Game Garaj Slayer X5T-5050 C2 Intel Core i5 13500HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5050 16" WUXGA 165Hz IPS Fre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
500 TL kuponu kullanın. Soğutması iyi, herşeyi orantılı ama stant ile kullanılması daha iyi olur.
Burda bu serinin 3 saat incelemesi var: