40000 TL'ye Laptop Önerisi?

Reaksiyon skoru
1
40K bütçem var mühendislik bölümüm, yillarca sorun cikartmayacak tüm oyunlari oynayabileceğim bir laptop onerirmisiniz kronik olmasin asus tuf düşünüyorum ne dersiniz?

artık mühendis + oyun kelimelerini bir arada görünce iğrelti geliyor. bu saçmalığı ben de yapmıştım.

HANGİ MÜHENDİSLİĞİ OKURSANIZ OKUYUN HERHANGİ BİR GAMİNG LAPTOP İŞİNİZİ GÖRÜR DERSLER İÇİN.
hemen hemen hiçbir mühendislik için gaming laptopa ihtiyacınız yok birkaç istisnai bölüm için gerekli sadece ki o bölümler için de tam gaming almanıza gerek yok yeterli vrama sahip ofis laptopları var.

hiçbir mühendislik sizden üst düzey bir şey istemiyor. mühendisliği katmayın bari işin içine sizin amacınız gaming laptop almak :)

// writed by engineer from gaming laptop

Game Garaj Slayer X5T-5050 önerim de bu ön siparişte 44.5k bu paraya çok iyi

40K bütçem var mühendislik bölümüm, yillarca sorun cikartmayacak tüm oyunlari oynayabileceğim bir laptop onerirmisiniz kronik olmasin asus tuf düşünüyorum ne dersiniz?
amaç mühendislik dersleri ise ryzen 5 apu bir sistem bile işini çok rahat görür. 15k üstüne çıkmak tamamen opsiyonel bilgin olsun.
amaç oyun oynamaksa lenovo loq serisi veya hp victus serisi öneririm

amaç mühendislik dersleri ise ryzen 5 apu bir sistem bile işini çok rahat görür. 15k üstüne çıkmak tamamen opsiyonel bilgin olsun.
amaç oyun oynamaksa lenovo loq serisi veya hp victus serisi öneririm
Loq da anakart victus tada hall sensor sorunu var malûm ben acer nitro 5 aldım şahsen

artık mühendis + oyun kelimelerini bir arada görünce iğrelti geliyor. bu saçmalığı ben de yapmıştım.

HANGİ MÜHENDİSLİĞİ OKURSANIZ OKUYUN HERHANGİ BİR GAMİNG LAPTOP İŞİNİZİ GÖRÜR DERSLER İÇİN.
hemen hemen hiçbir mühendislik için gaming laptopa ihtiyacınız yok birkaç istisnai bölüm için gerekli sadece ki o bölümler için de tam gaming almanıza gerek yok yeterli vrama sahip ofis laptopları var.

hiçbir mühendislik sizden üst düzey bir şey istemiyor. mühendisliği katmayın bari işin içine sizin amacınız gaming laptop almak :)

biliyorum kanka muhendisligi oylesine yazdim bilginiz olsun diye teskkyr ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. el düşünür müsünüz?
yok kanka sıfır düşünüyorum

anakart sorunu yeni serilerde yok. hall sorunu var victus sıkıntı. onun dışında modele göre öneri yapılabilir marka bazlı yaklaşım pek sağlıklı olmaz
Loq da anakart victus tada hall sensor sorunu var malûm ben acer nitro 5 aldım şahsen

kanka 80klik cikti internette link atabilirmisin

buldum game garajin kendi sitesiny ama niye bu kadar ucuz bu özelliklere

buldum game garajin kendi sitesiny ama niye bu kadar ucuz bu özelliklere
kanka ama 45 bin pesin diyor odeyemem o kadar taksit yaparsam da fiyat yine uçuyor.Ki benim 5000 serisinde gözüm yok 4000 serisi olsun yeter

Son düzenleme:

https://app.hb.biz/Ao4MEfWL8vdF bu iş görür mü

V15 serisi alınmaz ve fiyat kazık.

500 TL kuponu kullanın. Soğutması iyi, herşeyi orantılı ama stant ile kullanılması daha iyi olur.

Burda bu serinin 3 saat incelemesi var:

Forumlar aşırı marka ve model takıntılısı hale geldi. Bu bakış açısından da kazanan kişiler eminim ki var bu sistem hiç değişmiyor. Oyun laptopları olsun veya güçlü ofis laptopları olsun fark etmez 45k 50k fiyata alacağınız laptopu gidip online yerine gerçek mağazalardan almadığınız sürece kötü ürüne denk gelme ihtimaliniz çok az fiyatına oranla.

40K için tuzak biraz var ama.

Son düzenleme:
V15 serisi alınmaz ve fiyat kazık.

500 TL kuponu kullanın. Soğutması iyi, herşeyi orantılı ama stant ile kullanılması daha iyi olur.

Burda bu serinin 3 saat incelemesi var:
usta pesin fiyatina 9 taksit diyor ya o hangi bankalara oluyor suan bakamam da öyle almam lazim yoksa normal taksitlerde fiyat cok ucuyor

Geri