4000tl kadar iem kulaklık onerısı

efe3808

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
51
hicbir arastırma yapmadım ama kafa ustu ıstemıyorum ya kulaklıgın ustu kırlıyor ya da kafama kucuk gelıyor 4000tlye kadar iem kualklık arıyorum bılgısayarda ve telefonda kullanacagım ve genelde oyun ıcın olucak

Son düzenleme:
ya da sey yapabılırmıyım bılmıyorum suan kullandıgım kulaklıgım atk mercruy kafa ustu kırıldıgı ıcın eskı kulaklıgım olan havıt h2002p kullanıyorum

anakartım asus prıme b 650 mr anakartta ses kartı gırısı varmı bılen bırısı soyleyebılırmı

eger varsa sadece ses kartı alsam havıt o ses kartını mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Git bimden 80 TL'ye al niye 4000 veresinki kulak ici kulakliga
kulak ıcıne bu kadar para vermemın hem kafa ustu kulaklık gıbı ses kalıtesı almak hem de kafa ustulerın kafamı agrıtması

Yanlış Bilgilendirme
Kafa zehir senin bence

ya da sey yapabılırmıyım bılmıyorum suan kullandıgım kulaklıgım atk mercruy kafa ustu kırıldıgı ıcın eskı kulaklıgım olan havıt h2002p kullanıyorum

anakartım asus prıme b 650 mr anakartta ses kartı gırısı varmı bılen bırısı soyleyebılırmı

eger varsa sadece ses kartı alsam havıt o ses kartını mı

kulak ıcıne bu kadar para vermemın hem kafa ustu kulaklık gıbı ses kalıtesı almak hem de kafa ustulerın kafamı agrıtması
Tamam işte kulak ici cok beklentin olmasın değmez 4000 tl çöpe atarsın. Kafa ustu kulaklıkta hem suruculer büyük hem padlerin içindeki alan geniş ve akustik sağlanıyor. Kulak ici kulaklıklar Kafa üstünün yakınına bile yaklaşamaz birçok konuda. Kafan ağrıyorsa başka sorunlar olabilir doktora git. Milyarlarca insan kullanıyor cunku

Kafa zehir senin bence

Tamam işte kulak ici cok beklentin olmasın değmez 4000 tl çöpe atarsın. Kafa ustu kulaklıkta hem suruculer büyük hem padlerin içindeki alan geniş ve akustik sağlanıyor. Kulak ici kulaklıklar Kafa üstünün yakınına bile yaklaşamaz birçok konuda. Kafan ağrıyorsa başka sorunlar olabilir doktora git. Milyarlarca insan kullanıyor cunku
kulaklık kafamı agrıtıyor bır rahatsızlıgım yok

yakınına bile yaklaşamaz
Dostum gercekten gülünçsün. Iem kulakliklar düşük bütçelerde rakipsiz, hele gaming kulaklıklarla karşılaştırman bile gülünç. Sana onerim ses kartına da butce ayirman olur. Ses karti olaraka soundblaster g1 ve kalan bütçeyle bir iem alırsan uzun yillar seni goturecek bir setupin olur. Ayrıca bu arkadaşı ciddiye alma, swarcowun veya mirlivanin önerdiği kulakliklara bakmani oneririm. Guncel piyasaya hakim degilim.

Kafa zehir senin bence

Ah dostum ah bilmeden full sallıyorsun çok gülünç ve cahilsin.

hicbir arastırma yapmadım ama kafa ustu ıstemıyorum ya kulaklıgın ustu kırlıyor ya da kafama kucuk gelıyor 4000tlye kadar iem kualklık arıyorum bılgısayarda ve telefonda kullanacagım ve genelde oyun ıcın olucak

Arkadaşta var. Oyunda her sesi duyuyor. Pubg CS vs.

Queen of audio gimlet öneririm. Su an piyasada eli ayağı düzgün onu buldum. Yanına ses kartı alman şart bu arada anakartın bu kulaklığı tam olarak besleyemez.

Queen of audio gimlet öneririm. Su an piyasada eli ayağı düzgün onu buldum. Yanına ses kartı alman şart bu arada anakartın bu kulaklığı tam olarak besleyemez.
anakartın dandık oldugnu bıldıgım ıcın ben dırek kendısınde olan ses kartlı bırsey arıyorum 4000tl butcelılerde olur dıye dusunmustum

Arkadaşta var. Oyunda her sesi duyuyor. Pubg CS vs.
tesekkurler bunu kaydettım

ses kartı gırısı varmı onu bıle bılmıyorum yanı.

Son düzenleme:
Geri