Hocam bı forum daha açmıştım ona da kulaklığı önermiştiniz başka öneriniz var mı hyperx cloud 2 nasıldır sizceRazer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 7.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben de diyorum bu nerden tanıdık geliyor Cloud 2 de güzeldir ama şuan wirelessi gereksiz pahalı bence ben onun yerine attığımı alırımHocam bı forum daha açmıştım ona da kulaklığı önermiştiniz başka öneriniz var mı hyperx cloud 2 nasıldır sizce
Önceki açtığımda bı tek sen yazmıştın bende bidaha açtım illa wireless olmasına gerek yok hocam kablolu olsa kıyamet kopmuyor sonuçta başka model önerin varsa yelpazeyi genişletmek istiyorumBen de diyorum bu nerden tanıdık geliyor Cloud 2 de güzeldir ama şuan wirelessi gereksiz pahalı bence ben onun yerine attığımı alırım
bence kulaklığın wireless olması çok rahat bu bütçede ben wireless alırdım. İlk attığım mesajda 2. kulaklığa da bakabilirsin.Önceki açtığımda bı tek sen yazmıştın bende bidaha açtım illa wireless olmasına gerek yok hocam kablolu olsa kıyamet kopmuyor sonuçta başka model önerin varsa yelpazeyi genişletmek istiyorum
Hocam bu razer kulaklığı bana açıklar mısın neden bunu almalıyım özellikleri nelerBen de diyorum bu nerden tanıdık geliyor Cloud 2 de güzeldir ama şuan wirelessi gereksiz pahalı bence ben onun yerine attığımı alırım
Malzeme Kalitesi güzel.Hocam bu razer kulaklığı bana açıklar mısın neden bunu almalıyım özellikleri neler
Bu kulaklık seviyesinde veya daha iyi ne onerebilirsin steelseries arctic serisi nasıl hocam hangi modeli daha iyiMalzeme Kalitesi güzel.
Ses seviyesi ve kalitesi güzel
Mikrofonu övülüyordu.
Aradığınız özelliklere uygun rahat olduğu söyleniyor.
(Bu fiyat için)
AArctic önermem. Çok balon bir kulaklık serisi fiyatına değmez. https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,549618760.html bunu öneririm.Bu kulaklık seviyesinde veya daha iyi ne onerebilirsin steelseries arctic serisi nasıl hocam hangi modeli daha iyi