4000TL sistem önerisi

eyupseker

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,588
Bütçe
4000
Şu an da 4000TL ye toplanabilecek, apu veya ekran kartlı, hazır sistem ve ya tek tek. Nasıl bir sistem toplanabilir?
Bütçeyi çok aşamam 100-200 belki.

Kalan bütçeye göre 2-3-4 adet

Fanları direk anakartınaa bağlayıp kontrol edebileceksin
Zorlarsan güzel bi sistem hayırlı olsun derim ama olmaz dersende düşmeye çalışırım yazman yeterli.

ikinci ele yönelin güzel sistemler bulabilirsiniz

Zorlarsan güzel bi sistem hayırlı olsun derim ama olmaz dersende düşmeye çalışırım yazman yeterli.
Ram ler biraz fazla kaçmamış mı ya? Bir de kasanın kendisinde fan yok mu? Zaten çok ısınacağını sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikinci ele yönelin güzel sistemler bulabilirsiniz
En son çare o, güzel bir sistem bulamazsam ikinci ele yöneleceğim.

Şu an da 4000TL ye toplanabilecek, apu veya ekran kartlı, hazır sistem ve ya tek tek. Nasıl bir sistem toplanabilir?
Bütçeyi çok aşamam 100-200 belki.
hocam game garajdan 4400 Tl'ye 1050Ti'li sistem alabilirsiniz
linkini bulamadım kusura bakmayın
ismi sanırım leo 3A 1050Ti'dı

Ram ler biraz fazla kaçmamış mı ya? Bir de kasanın kendisinde fan yok mu? Zaten çok ısınacağını sanmıyorum.

En son çare o, güzel bir sistem bulamazsam ikinci ele yöneleceğim.

Hocam apu olduğu için RAM GB ve MHz yüksek tutmakta fayda var çünkü fps e ciddi fark yaratıyor.

Fan kasadan çıkmıyor diye biliyorum.

hocam game garajdan 4400 TL'ye 1050Ti'li sistem alabilirsiniz
linkini bulamadım kusura bakmayın
ismi sanırım leo 3A 1050Ti'dı

1050 ti almanı önermem bu arada ya gerçekten fiyatına değmez.

RAM'ler biraz fazla abartılmış, onun yerine RAM'lere vereceğin parayla gidip hem B450 bir anakart hemde kendinden fanlı olan güzel bir kasa alınabilir. Eğer dersen APU Sistem RAM'in iyi olması lazım diye, iyi olması lazım evet ama bu kadar abartılmamalı bu bütçede.

RAM'ler biraz fazla abartılmış, onun yerine RAM'lere vereceğin parayla gidip hem B450 bir anakart hemde kendinden fanlı olan güzel bir kasa alınabilir. Eğer dersen APU Sistem RAM'in iyi olması lazım diye, iyi olması lazım evet ama bu kadar abartılmamalı bu bütçede.

Hocam haklısın anlıyorum yani seni fakat sistem alan arkadaşlarımızın %80i OC kullanmıyor dahi bu yüzden ramleri kendiliğinden yüksek tuttum ve zaten normal 3000-3200 mhz bi ram zaten 700₺ civarlarında 200 daha verir bunları alırım şahsen.

Anakartı konusuna gelirsel yine oc yapılmayacağı kesin kadar benim önermem sebebim ise bios update yapmayacağını tahmin ettiğimden ve RGB/ARGB PWM çıkışları olması oldu.
4300ge için bios update lazım ve buju yapmak içinde (b450 kartlarda) düşük nesil işlemci ki eğer elinde yoksada bişfisayarcıya vs gidip boşa 100-200₺ (Ben şahit oldum fiyat bu gerçekten) vermemesi olucak.
Ki zaten b450 alsa bile aynı fiyat olucaiı için bişey farketmiyorki?

Kasa ve fan konusuna gelirsek bu kasayı önermiş olmam malzeme ve hava akışı iyi olduğu için idi fanlı kasa konusuna gelirsek 100-150₺ fazla verip standart fanlk bi kasa alıcağıma bunlar gibi CFM/RPM yüksek fan alır ileriye dönük düşünürüm.

Gaming geceleri gibi indirimlere bakarak da toplayabilirsiniz sistemi. Mesela benim T-Force Night Hawk 3200 MHz CL16 8*2 GB RAM'i 680'e aldım. Çoğu gecede RAM indirimleri oluyor zaten. HB de güzel kampanyalar yapabiliyor.

Hocam haklısın anlıyorum yani seni fakat sistem alan arkadaşlarımızın %80i OC kullanmıyor dahi bu yüzden ramleri kendiliğinden yüksek tuttum ve zaten normal 3000-3200 mhz bi ram zaten 700₺ civarlarında 200 daha verir bunları alırım şahsen.

Anakartı konusuna gelirsel yine oc yapılmayacağı kesin kadar benim önermem sebebim ise bios update yapmayacağını tahmin ettiğimden ve RGB/ARGB PWM çıkışları olması oldu.
4300ge için bios update lazım ve buju yapmak içinde (b450 kartlarda) düşük nesil işlemci ki eğer elinde yoksada bişfisayarcıya vs gidip boşa 100-200₺ (Ben şahit oldum fiyat bu gerçekten) vermemesi olucak.
Ki zaten b450 alsa bile aynı fiyat olucaiı için bişey farketmiyorki?

Kasa ve fan konusuna gelirsek bu kasayı önermiş olmam malzeme ve hava akışı iyi olduğu için idi fanlı kasa konusuna gelirsek 100-150₺ fazla verip standart fanlk bi kasa alıcağıma bunlar gibi CFM/RPM yüksek fan alır ileriye dönük düşünürüm.
Yalnız senin önerdiğin kasanın 50 TL fazlasını verip Gametech X-Coler alabilir o da iyi bir kasa.

inventus.com.tr

AMD AMD Ryzen 3 4300GE MPK 3.5GHz-4.0GHz, 6MB, 35W, 4/8CPU+6GPU, AM4, Radeon Graphics, Wraith Stealth İşlemci - inventus

AMD AMD Ryzen 3 4300GE MPK 3.5GHz-4.0GHz, 6MB, 35W, 4/8CPU+6GPU, AM4, Radeon Graphics, Wraith Stealth İşlemci
inventus.com.tr
inventus.com.tr
www.akakce.com

Apacer 240 GB PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Apacer 240 GB PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com

Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com

Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com

FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

FSP Hydro K 500W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com

Neoforza 8gb 3200mhz Cl16 1.35v Ddr4 Gamıng Sogutuculu Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Neoforza 8gb 3200mhz Cl16 1.35v Ddr4 Gamıng Sogutuculu Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
www.akakce.com

Geri