Neler Yeni

400TL kablosuz oyuncu faresi önerisi

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Arkadaşlar şu an kullandığım farenin ömrü bitmek üzere. Bende yeni fare arayışına girdim. Aradığım farede olmasını istediğim başlıca iki özellik kablosuz olması ve büyük olması. Elim 17-18 cm olsa da büyük ve kaba fareler hoşuma gidiyor. Aklımda Razer Basilisk X var ama bunun dışında alternatifler var mı merak ediyorum. Tavsiyeleriniz var mı? Bütçe 400TL ama şunu al pişman olmazsın dediğiniz bir fare olursa 500TL'ye çıkabilirim. Fare tutuş şeklim ise palm.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,090
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
hem büyük hem kablosuz için bu fiyatlarda dediğin mouse ideal gibi ya , incelemerine bi bak pili hızlı bitiyor olabilir sanki öyle hatırlıyorum. Şarjlı pil ve şarj aletiyle halledebilirsin ama sorun olmaz.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,127
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar şu an kullandığım farenin ömrü bitmek üzere. Bende yeni fare arayışına girdim. Aradığım farede olmasını istediğim başlıca iki özellik kablosuz olması ve büyük olması. Elim 17-18 cm olsa da büyük ve kaba fareler hoşuma gidiyor. Aklımda Razer Basilisk X var ama bunun dışında alternatifler var mı merak ediyorum. Tavsiyeleriniz var mı? Bütçe 400TL ama şunu al pişman olmazsın dediğiniz bir fare olursa 500TL'ye çıkabilirim. Fare tutuş şeklim ise palm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kendim kullandım 8 ay şimdi aynı markanın daha üst seviye kablosuz faresine geçtim öneririm.
Tek olumsuz yönü pili çabuk bitiyor.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kendim kullandım 8 ay şimdi aynı markanın daha üst seviye kablosuz faresine geçtim öneririm.
Tek olumsuz yönü pili çabuk bitiyor.
Yanlış anlamayın ama Steelseries alacağıma faresiz kalırım hocam. O kadar kötü anısı var bende o markanın.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,127
İsim
Oğuz Oğuz
Yanlış anlamayın ama Steelseries alacağıma faresiz kalırım hocam. O kadar kötü anısı var bende o markanın.
Ben aldığım hiç bir mouse'da sorun yaşamadım. Size saygı duyuyorum ama bende ss hariç marka kullanılmaz.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hem büyük hem kablosuz için bu fiyatlarda dediğin mouse ideal gibi ya , incelemerine bi bak pili hızlı bitiyor olabilir sanki öyle hatırlıyorum. Şarjlı pil ve şarj aletiyle halledebilirsin ama sorun olmaz.
Hocam imzanızda pugio 2 kullandığınız yazıyor. O fareyi önerir misiniz? Tasarımı pek hoşuma gitmiyor ayrıca büyük ele pek uygun değil gibi ama kaliteli bir fare gibi. Şu an en ucuz 600tl. sizce alınır mı?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,090
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Kalite konusunda razerinkinden iyidir ama elin büyükse ve kaba mouseları seviyosan pugio 2 alma kanka küçük biraz . Benim elim 18-19 cm ama palm tutmuyorum o yüzden sıkıntı yok benim için sen palm tutuyosan kullanamazsın bu mouseu.

kırmızışarapp

80+ Silver
Rival 3 wireless veya logitech g304-305 önerebilirim.

Caelius

80+ Silver
Bi tik arttitabilirsen g305 oneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,594
Üyeler
162,838
Son üye
uirehjnb876
Top Bottom