Kaliteli ses istiyorsan Logitech, ses inceliği istiyorsan Game PowerArkadaşlar valorant cs:go ve pc PUBG gibi fps oyunları oynuyorum 400TL bütçem var ve önerebileceğiniz güzel kulaklıkları özenle inceleyeceğim iyi forumlar.
herkes bu kulaklıgı öneriyo aslında 422TL verebilirim fakat değer mi sizce?Fiyatı artmış. Düşmesini bekleyebilirsiniz.
![]()
Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.429,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anker hiç duymadğım bir marka oldugu için açıkcası güvenemiyorm
Fiyatı artmış.herkes bu kulaklıgı öneriyo aslında 422TL verebilirim fakat değer mi sizce?
Post automatically merged:
corsaire gelirsek o kadar bütçem yok maalesef![]()
ben 387 TL'ye aldım indirim bekleyebilirsin öneririmherkes bu kulaklıgı öneriyo aslında 422TL verebilirim fakat değer mi sizce?
Post automatically merged:
Anker ses konusunda gayet bilindik bir firmadır, piyasada birçok TWS ve kulak üstü kulaklığı bulunuyor. Eğer Aliexpress’den alabilirseniz E900 Pro alamazsanız Strike 3 öneririm.Anker hiç duymadğım bir marka oldugu için açıkcası güvenemiyorm