400₺ Kulaklık Önerisi?

Güzel kulaklıktır . Havit , Türkiye'de çok popüler değil .

bi iki inceleme videosuna bi bakayım öyleyse aklımda bulunsun fiyatı uygun geldi diğerine göre eksi tarafı nedir merak ettim

bi iki inceleme videosuna bi bakayım öyleyse aklımda bulunsun fiyatı uygun geldi diğerine göre eksi tarafı nedir merak ettim
en sağlıklı o şekilde anlarsınız hocam .

Hocam Drop Plusın ses kalitesi gerçekten bütçedekilerden aşırı iyi, alırken tereddüt ettim son ses açınca sağır oluyorsun ve gram ses bozulmuyor.

Hocam Drop Plusın ses kalitesi gerçekten bütçedekilerden aşırı iyi, alırken tereddüt ettim son ses açınca sağır oluyorsun ve gram ses bozulmuyor.

hS50 de çok iyi dediler

Hocam ben drop plus kullanıyorum, hs50pro arkadaşımda var ve benim kulaklığımı kullanınca "oha kanka sese bak" gibi bir şey söylemişti

Drop Plus.

350-400₺ arasında uzun saatler kullanabileceğim kulaklık önerisi bekliyorum , bütçe biraz daha esnetilebilir
400 TL ( Rampage Drop plus ) fiyat performans olarak en iyi kulaklık bana göre çok güzel ses veriyor ve mikrofon kalitesi baya iyi .

Corsair Hs50 Pro için bütçenizi 500e çıkarmanız gerek yok. Şu an indirimde 400TL

aynen ya Corsair markası bence rampagaden daha üstün ve kaliteli bir marka diye düşünüyorum şuanda fiyat olarak aynı olduğu için sanırım Corsair tercih edeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,549
Üyeler
191,874
Son üye
xFost3r
Geri