Güzel kulaklıktır . Havit , Türkiye'de çok popüler değil .bunu ilk gördüm şuanda kulaklık piyasasına aşina değilim parayla rezil olmak istemiyorum
en sağlıklı o şekilde anlarsınız hocam .bi iki inceleme videosuna bi bakayım öyleyse aklımda bulunsun fiyatı uygun geldi diğerine göre eksi tarafı nedir merak ettim
benim kulaklarım biraz büyük ağrıtma yaptı mı hiç şu an drop kullanıyorum 3 saat sonra bütün gün ağrıyorDrop plus öneririm, kendim kullandım ve memnunum.
drop plus350-400₺ arasında uzun saatler kullanabileceğim kulaklık önerisi bekliyorum , bütçe biraz daha esnetilebilir
400 TL ( Rampage Drop plus ) fiyat performans olarak en iyi kulaklık bana göre çok güzel ses veriyor ve mikrofon kalitesi baya iyi .350-400₺ arasında uzun saatler kullanabileceğim kulaklık önerisi bekliyorum , bütçe biraz daha esnetilebilir
Corsair Hs50 Pro için bütçenizi 500e çıkarmanız gerek yok. Şu an indirimde 400TL
Corsair HS50 Pro Stereo Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA
Corsair HS50 Pro Stereo Siyah Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011215-EU ITOPYA'da.www.itopya.com