Arkadaşlar 400 TL'nin üzerine çıkamam bu fiyatlarda Gamepower ogre harici red switch klavye var mıdır? Ogre sorunluymuş sanırım.
Blue switch çok sesli olduğu için red switch istiyorum.red switch i ses için istiyorsn bu blue swicth ses i cıkartıyor yorumlardada yaziyor![]()
Philips #N/A - Fiyatı, Yorumları
#N/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bunuda bakabilirisn sana kalmiş bu red switchSite Haritası - Türkiye'nin en işlek alışveriş merkezi
Alışveriş kategorileri, mağazalar, servisler, yardım dokümantasyonları, kampanya, açık artırma ve diğer bölümlere hızlı erişim sağlamanız adına oluşturulan site haritası sayfası.www.gittigidiyor.com
Bulamadım link atabilir misin?Gamepowet Calypso var.
Blue switch çok sesli olduğu için red switch istiyorum.
Bulamadım link atabilir misin?
saber var ama outemu swichlerin hepsi sorunlu zaten sorunsuz klavye bulamazsın 400 tl ye sadece marka daha kaliteli olabilir yoksa bunların hepsinde outemu var yani aynı şeyler hepsinde başına gelebilir saber rgb alabilirsin red swich modeli var ama dediğim gibi ondaki sorunlar cooler master ck350 dede oluyor saber rgb dedeArkadaşlar 400 TL'nin üzerine çıkamam bu fiyatlarda Gamepower ogre harici red switch klavye var mıdır? Ogre sorunluymuş sanırım.
Mavi switch yazıyor
Ogre almaktan başka bir çare yok yani :/ Aslında redragon'un klavyelerini düşünmüştüm ama çok sesli olduğunu söylediler.saber var ama outemu swichlerin hepsi sorunlu zaten sorunsuz klavye bulamazsın 400 TL ye sadece marka daha kaliteli olabilir yoksa bunların hepsinde outemu var yani aynı şeyler hepsinde başına gelebilir saber RGB alabilirsin red swich modeli var ama dediğim gibi ondaki sorunlar cooler master ck350 dede oluyor saber RGB dede
ona yapacak bir şey yok membran tercih etmeye ne dersiniz acaba illa mekanik mi olmalıMavi switch yazıyor
Ogre almaktan başka bir çare yok yani :/ Aslında redragon'un klavyelerini düşünmüştüm ama çok sesli olduğunu söylediler.
Görmemişim, üzgünüm.Mavi switch yazıyor
Ogre almaktan başka bir çare yok yani :/ Aslında redragon'un klavyelerini düşünmüştüm ama çok sesli olduğunu söylediler.
Mekanik istiyorum. membran çok hoşuma gitmiyor. Redragon Vara K551 Blue Switch RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi (qp.com.tr) Bu klavyenin sesi gerçekten çok mu fazladır? Diğer odalarda televizyon izleyen veya uyuyan ailemi rahatsız edecek derecede midir? Odalar arasındaki ses yalıtımı çok iyi değil.ona yapacak bir şey yok membran tercih etmeye ne dersiniz acaba illa mekanik mi olmalı
çok rahatsız ediyor malesef mekanik böyle red bile alsan sıfır ses değil benim normalde ailem green swich sesini seviyo ama gece kullanınca klavyeyi deliriyolarMekanik istiyorum. membran çok hoşuma gitmiyor. Redragon Vara K551 Blue Switch RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi (qp.com.tr) Bu klavyenin sesi gerçekten çok mu fazladır? Diğer odalarda televizyon izleyen veya uyuyan ailemi rahatsız edecek derecede midir? Odalar arasındaki ses yalıtımı çok iyi değil.