400TL mekanik klavye önerisi.

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
423
Arkadaşlar 400 TL'nin üzerine çıkamam bu fiyatlarda Gamepower ogre harici red switch klavye var mıdır? Ogre sorunluymuş sanırım.

Gamepowet Calypso var.

Philips 8614

Arkadaşlar 400 TL'nin üzerine çıkamam bu fiyatlarda Gamepower ogre harici red switch klavye var mıdır? Ogre sorunluymuş sanırım.
red switch i ses için istiyorsn bu blue swicth ses i cıkartıyor yorumlardada yaziyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunuda bakabilirisn sana kalmiş bu red switch

red switch i ses için istiyorsn bu blue swicth ses i cıkartıyor yorumlardada yaziyor

bunuda bakabilirisn sana kalmiş bu red switch
Blue switch çok sesli olduğu için red switch istiyorum.

Gamepowet Calypso var.
Bulamadım link atabilir misin?

Blue switch çok sesli olduğu için red switch istiyorum.

Bulamadım link atabilir misin?

saber var ama outemu swichlerin hepsi sorunlu zaten sorunsuz klavye bulamazsın 400 tl ye sadece marka daha kaliteli olabilir yoksa bunların hepsinde outemu var yani aynı şeyler hepsinde başına gelebilir saber rgb alabilirsin red swich modeli var ama dediğim gibi ondaki sorunlar cooler master ck350 dede oluyor saber rgb dede

Mavi switch yazıyor :(

saber var ama outemu swichlerin hepsi sorunlu zaten sorunsuz klavye bulamazsın 400 TL ye sadece marka daha kaliteli olabilir yoksa bunların hepsinde outemu var yani aynı şeyler hepsinde başına gelebilir saber RGB alabilirsin red swich modeli var ama dediğim gibi ondaki sorunlar cooler master ck350 dede oluyor saber RGB dede
Ogre almaktan başka bir çare yok yani :/ Aslında redragon'un klavyelerini düşünmüştüm ama çok sesli olduğunu söylediler.

Ogre almaktan başka bir çare yok yani :/ Aslında redragon'un klavyelerini düşünmüştüm ama çok sesli olduğunu söylediler.
ona yapacak bir şey yok membran tercih etmeye ne dersiniz acaba illa mekanik mi olmalı

Görmemişim, üzgünüm.

Mekanik istiyorum. membran çok hoşuma gitmiyor. Redragon Vara K551 Blue Switch RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi (qp.com.tr) Bu klavyenin sesi gerçekten çok mu fazladır? Diğer odalarda televizyon izleyen veya uyuyan ailemi rahatsız edecek derecede midir? Odalar arasındaki ses yalıtımı çok iyi değil.
çok rahatsız ediyor malesef mekanik böyle red bile alsan sıfır ses değil benim normalde ailem green swich sesini seviyo ama gece kullanınca klavyeyi deliriyolar

Geri