Neler Yeni

400Tl'lik gamepad onerir misiniz?

Impe

80+ Silver
Bütçe
400
Gamepad almaya karar verdim 400tl butçem var fifa veya hikayeli oyunlar oynarim pcde. Mobil uyumluluğu olursa super olur onerileriniz bekliyorum.

yaman..k

80+ Silver
2.el f310 al replika 360 gibi şeylerle uğraşma veya bimde satılan dual shocku al

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,618
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Kol işlerinden fazla anlamadığımı belirteyim bu 2 kolu kullandım sadece.
Haziran'da https://www.trendyol.com/xbox/360-kol-kablolu-joystick-gamepad-siyah-p-72071074 bunu aldım. Birkaç oyunda denedim o günden bugüne. Analoglarda ölü bölge olması baya rahatsız ediyordu. Bir de LB tuşu biraz sert basmayınca çalışmıyordu. Onun dışında iyiydi.
Geçen hafta https://www.amazon.com.tr/dp/B0BSLT9SR8?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details bunu aldım. Eski bir GOW oyununda denedim hiçbir sıkıntı görmedim şimdiye kadar. XBOX 360 kolundan sonra analoglar küçük gibi geldi ama alıştım. Bluetooth'um olmadığı için Kabloyla kullanıyorum. Yanında gönderdikleri kablo iş görmedi bilgisayara bağlanamadım. Evde bulduğum micro-usb kabloyla kullanıyorum. XBOX koluna göre bu çok daha iyi bence.

• Beğen

HDogus

80+ Bronze
İkinci ele yönel derim. 2 hafta önce 5 yıl önce vatandan alınma kutu faturalı bir kaç sefer kullandığım orjinal xbox 360 kolunu 425₺ den sattım. Çakmalara para verilmez.

• Beğen

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
tamam bekliyorum hocam
Ustam ben 3 tane replika PS4 kolu aldım 300₺ lik 500₺ lik bide 480₺ lik hepsi bozuldu xd sonra paraya kıyıp 9. Nesil Xbox kolu aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya 2.el uğrasmak istemiyorumda bimdeki dualshockun yaninda bluetooth adaptoru geliyor mu benim pcde yokda
Bluetooth apartı yanında gelmio hocam+ olarak alioz oda 150-300₺ arası değişiyor

• Beğen

Impe

80+ Silver
Ustam ben 3 tane replika PS4 kolu aldım 300₺ lik 500₺ lik bide 480₺ lik hepsi bozuldu xd sonra paraya kıyıp 9. Nesil Xbox kolu aldım

Bluetooth apartı yanında gelmio hocam+ olarak alioz oda 150-300₺ arası değişiyor
O zaman ben diğer arkadaşin attiği xbox360 replikasini alayim

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
O zaman ben diğer arkadaşin attiği xbox360 replikasini alayim
Mantıklı hocam Xbox koluna şans verin beğeneceksiniz bence benim gibi

Ama hocam bunların analoğu çok hassas oluyor yere düşürsenis bozulma ihtimali çok yüksek düşürmeden kullanırsanız sağlam kullanırsanız yani 1-2 yıl gider bence

• Beğen

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Beğen

Impe

80+ Silver
https://www.n11.com/urun/sony-ps4-d...u-ithalatci-garantili-3042606?magaza=ithalcim

hocam kesinlikle öneririm 5 aydır kullanıyorum mükemmel bir controller
Hocam guzeldirde bu dalga geçmesen guzel olur

Mantıklı hocam Xbox koluna şans verin beğeneceksiniz bence benim gibi

Ama hocam bunların analoğu çok hassas oluyor yere düşürsenis bozulma ihtimali çok yüksek düşürmeden kullanırsanız sağlam kullanırsanız yani 1-2 yıl gider bence
1-2 yil gitse yeter o zaman onu alip dikkat edeyim tekrar oneriler icin tesekkurler

Kol işlerinden fazla anlamadığımı belirteyim bu 2 kolu kullandım sadece.
Haziran'da https://www.trendyol.com/xbox/360-kol-kablolu-joystick-gamepad-siyah-p-72071074 bunu aldım. Birkaç oyunda denedim o günden bugüne. Analoglarda ölü bölge olması baya rahatsız ediyordu. Bir de LB tuşu biraz sert basmayınca çalışmıyordu. Onun dışında iyiydi.
Geçen hafta https://www.amazon.com.tr/dp/B0BSLT9SR8?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details bunu aldım. Eski bir GOW oyununda denedim hiçbir sıkıntı görmedim şimdiye kadar. XBOX 360 kolundan sonra analoglar küçük gibi geldi ama alıştım. Bluetooth'um olmadığı için Kabloyla kullanıyorum. Yanında gönderdikleri kablo iş görmedi bilgisayara bağlanamadım. Evde bulduğum micro-usb kabloyla kullanıyorum. XBOX koluna göre bu çok daha iyi bence.
Tamam knk saol biraz daha araştirayim

Son düzenleme:

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Hocam guzeldirde bu dalga geçmesen guzel olur

1-2 yil gitse yeter o zaman onu alip dikkat edeyim tekrar oneriler icin tesekkurler

Tamam knk saol biraz daha araştirayim
ne dalga geçmesi ?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
  • Beğen

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Ben a101'den aldığım piranha markalı kablolu kullanıyorum. Yaklaşık 3 senedir bende hâlâ çalışıyor.

Buda eğer bilgisayarında bluetooth yoksa alabileceğin en uygun fiyatlı sağlam adaptör.

• Beğen
Top Bottom