Neler Yeni

Pc icin gamepad oneri

Walkoud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Çağan Demirer
Fiyatında sorun yok gidip görüp alınır
bir oyunda denetirim diyor adam onun dışında kontrol nasıl edebilirim kolu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatında sorun yok gidip görüp alınır
https://www.letgo.com/tr-tr/u/atilla-ciftci_fm0lCQ0EBX adamın profili bu ben beylikdüzü tarafındayım adam karşıda oraya gidemem adam diyo işte satıldı kısmıma bakabilirsin istersen kargolatıyım sana v.s

Son düzenleme:

Walkoud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Çağan Demirer

panizher

80+ Silver
Konuyu okumuyor musunuz? 😡 Adam f710 falan istememiş başka alternatif varmı diye soruyor eleman gelmiş 1300 TL lik kol atıyor bütçe 600 TL
Kardeşim önerdim almak istemeyecksin dedim fiyat tuzlu dedim a klass bula bilirsin ucuza dedim göre biliyormusun

Öyle kollar almak yerine biriktirip uzun süre götürcej konforlu kaliteli kol kullanmak daha iyi

Walkoud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Çağan Demirer
Kardeşim önerdim almak istemeyecksin dedim fiyat tuzlu dedim a klass bula bilirsin ucuza dedim göre biliyormusun

Öyle kollar almak yerine biriktirip uzun süre götürcej konforlu kaliteli kol kullanmak daha iyi
700e series x buldum onu alıcam

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
@SorryImSoBussy bunu kullanıyordu öneriyordu
Teşekkür ederim Ahmet. Aynen söylediğin gibi. Bu Joystick ten iki adet var.
bunun incelemelerine bakıyorum başka öneri varsa çok iyi olur
Türkiyede 400-500 e rahat bulunuyor kapalı kutu. Ben Çin'den iki tanesini 550 lira gibi bir fiyata almıştım. Tuşların hassasiyeti, ölü nokta miktarı vs harika. Bağlantıda da sorun olmuyor. Sadece kasa yerde ve arkaya takacaksan doungle'ı bazen kopmalar yaşayabilirsin. Hem telefon, hem pc hem konsol taraflı uyumluluğu sayesinde de çoklu platformda rahatça kullanılabiliyor. Hem Bluetooth hem 2.4ghz wireless kullanılıyor. Şarjı 1 hafta kadar gidiyor. Günde 2 3 saat oynuyorum. Bu arada gamepad Xbox orijinal kontrol üstü olarak görünüp Steam tarafından da destekleniyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,325
İsim
Diyarhan
Gamesir T4 Pro veya G4 Pro

Top Bottom