Pc icin gamepad oneri

Walkoud

80+
Reaksiyon skoru
35
Bütçe
599
Arkadaşlar gamepad olarak xboxın bir şey arıyorum f710 f300 bilmem ne v.s istemiyorum görünüş olarak çok kötü gözüküyor ve evet tek nedeni bu olsa dahi onları almak istemiyorum eminim bir çok kişi de bu sebeb yüzünden almamıştır. 2. bir seçeknek olarak ds4 bakıyordum fakat pc uyumluluğu az olduğu için xboxa yönelmeye karar verdim bu durumda öneri yapar mısınız 2. el xbox v.s link olursa veya öneri iyi olur

Bütçe: değişkenlik gösterebilir 100 artar 150 artar düşer vs.

Ayrıca konuyu düzenledim yeni konu açmamak için şuan yorumlar ordan

Son düzenleme:
Xbox al geç yhha

En iyi kol xboxun kolu birazcik tuzlu fakat almak istemiye bilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A kalite felan bula bilirsen ala bilirsin

En iyi kol xboxun kolu birazcik tuzlu fakat almak istemiye bilirsin

A kalite felan bula bilirsen ala bilirsin
attığım kol 350 lira knk attığın 1300 lira

İkinci el düşünürsen F710 bakabilirsin. Dolap uygulamasından almıştım geçen ay memnunum. 200 civarına bulursun muhtemelen.

Arkadaşlar gamepad olarak xboxın bir şey arıyorum f710 f300 bilmem ne v.s istemiyorum görünüş olarak çok kötü gözüküyor ve evet tek nedeni bu olsa dahi onları almak istemiyorum eminim bir çok kişi de bu sebeb yüzünden almamıştır. 2. bir seçeknek olarak ds4 bakıyordum fakat pc uyumluluğu az olduğu için xboxa yönelmeye karar verdim bu durumda öneri yapar mısınız 2. el xbox v.s link olursa veya öneri iyi olur

Bütçe: değişkenlik gösterebilir 100 artar 150 artar düşer vs.

Ayrıca konuyu düzenledim yeni konu açmamak için şuan yorumlar ordan
@SorryImSoBussy bunu kullanıyordu öneriyordu

Logitech f710 derim başka bir şey demem.

Konuyu okumuyor musunuz? 😡 Adam f710 falan istememiş başka alternatif varmı diye soruyor eleman gelmiş 1300 TL lik kol atıyor bütçe 600 TL

Geri