400tlye mouse pad önerir misiniz

Leonidax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,618
Merhaba dostlar şuanki mousepadım 1 2 yıl önce aliexpressden aldığım 90tllik seccade mousepad son birkaç gündür güzel kaydırmıyor mouseu tutuyor gibi hissettiriyor ne alabilirim bunun yerine acaba 400tl bütçeyle ? Mouseum aj159 apex skatez olarakta obsidian var

Yine seccade boyutunda istersen klasse pro,porgr,xrades var o fiyata hepsinin kalitesi neredeyse aynı

Yine seccade boyutunda istersen klasse pro,porgr,xrades var o fiyata hepsinin kalitesi neredeyse aynı
Hocam hiç fark etmez güzel kaliteli olsun yeter bi link atabilir misiniz acaba bide sizin dediğiniz kaliteli bir şey almak istesem ne alabilirim en ucuzundan ?

Hocam bütçeyi biraz daha yükseltsem 200civarı küçük mousepad olarak ne önerirsiniz acaba ? Güzel yoksa bu büyüğü alıcam yurtta kaldığım için 90x40 tam oturmuyor bükülüyor ondan bilemedim yoksa çok güzel mousepad
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.klassegear.com/products/klasse-mpc480-elitecordura-gaming-mousepad-outlet bu olur mu hocam baskı hatası felan beni çokta bozmaz güzelse bunu alabilirim

Son düzenleme:
Hocam bütçeyi biraz daha yükseltsem 200civarı küçük mousepad olarak ne önerirsiniz acaba ? Güzel yoksa bu büyüğü alıcam yurtta kaldığım için 90x40 tam oturmuyor bükülüyor ondan bilemedim yoksa çok güzel mousepad
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.klassegear.com/products/klasse-mpc480-elitecordura-gaming-mousepad-outlet bu olur mu hocam baskı hatası felan beni çokta bozmaz güzelse bunu alabilirim
evet iyidir kalitelidir yada porge un dediğiniz gibi olan mouse padleri var bakabilirsiniz.

evet iyidir kalitelidir yada porge un dediğiniz gibi olan mouse padleri var bakabilirsiniz.
Valla hocam şuan seccade tip mousepadleri bir kenara bırakıp ya bunu yada qck almayı planlıyorum hangisini önerirsiniz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,424
Üyeler
187,042
Son üye
akinkoglu
Geri