Neler Yeni

400tlye mouse pad önerir misiniz

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Merhaba dostlar şuanki mousepadım 1 2 yıl önce aliexpressden aldığım 90tllik seccade mousepad son birkaç gündür güzel kaydırmıyor mouseu tutuyor gibi hissettiriyor ne alabilirim bunun yerine acaba 400tl bütçeyle ? Mouseum aj159 apex skatez olarakta obsidian var

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Emre
Yine seccade boyutunda istersen klasse pro,porgr,xrades var o fiyata hepsinin kalitesi neredeyse aynı

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yine seccade boyutunda istersen klasse pro,porgr,xrades var o fiyata hepsinin kalitesi neredeyse aynı
Hocam hiç fark etmez güzel kaliteli olsun yeter bi link atabilir misiniz acaba bide sizin dediğiniz kaliteli bir şey almak istesem ne alabilirim en ucuzundan ?

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Hocam bütçeyi biraz daha yükseltsem 200civarı küçük mousepad olarak ne önerirsiniz acaba ? Güzel yoksa bu büyüğü alıcam yurtta kaldığım için 90x40 tam oturmuyor bükülüyor ondan bilemedim yoksa çok güzel mousepad
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.klassegear.com/products/klasse-mpc480-elitecordura-gaming-mousepad-outlet bu olur mu hocam baskı hatası felan beni çokta bozmaz güzelse bunu alabilirim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Furkan b
Hocam bütçeyi biraz daha yükseltsem 200civarı küçük mousepad olarak ne önerirsiniz acaba ? Güzel yoksa bu büyüğü alıcam yurtta kaldığım için 90x40 tam oturmuyor bükülüyor ondan bilemedim yoksa çok güzel mousepad
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.klassegear.com/products/klasse-mpc480-elitecordura-gaming-mousepad-outlet bu olur mu hocam baskı hatası felan beni çokta bozmaz güzelse bunu alabilirim
evet iyidir kalitelidir yada porge un dediğiniz gibi olan mouse padleri var bakabilirsiniz.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
evet iyidir kalitelidir yada porge un dediğiniz gibi olan mouse padleri var bakabilirsiniz.
Valla hocam şuan seccade tip mousepadleri bir kenara bırakıp ya bunu yada qck almayı planlıyorum hangisini önerirsiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Furkan b
Çok ortada kaldım valla hocam :D baskı hatalı klasse yada attığınız alırım ama çok ortada kaldım
ya klasse ve porge hemen hemen yakın markalardır hoşunuza gideni alın baskı hatasıda ufak bişeydir diye tahmin ediyorum.

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
VeV
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,652