seccade mouse pad nedir bilmediğim için güldümBundanda düşünüyorum hocam çok ortada kaldım klasse mpc480 veya bunu alıcam gibi duruyor seccade istemediğim içinde mpc480 alayım diyorum ama bilemedim
Hocam 90x40 aşırı büyük olduğu için öyle diyorlarseccade mouse pad nedir bilmediğim için güldümöyle bir tanım gerçekten var mı? şaka mı?
şaka sandığım için hala gülüyorum
![]()
Ikinci el sitelerde attack Shark CM02 mouse padlar var baya iyi tavsiye ederimMerhaba dostlar şuanki mousepadım 1 2 yıl önce aliexpressden aldığım 90tllik seccade mousepad son birkaç gündür güzel kaydırmıyor mouseu tutuyor gibi hissettiriyor ne alabilirim bunun yerine acaba 400tl bütçeyle ? Mouseum aj159 apex skatez olarakta obsidian var
fazla farkları yok hocam boyutValla hocam mpc480 felan çok ilgimi çektide %90 speed görünce ilgim kayboldu direk
Attack shark cm02 yapışMerhaba dostlar şuanki mousepadım 1 2 yıl önce aliexpressden aldığım 90tllik seccade mousepad son birkaç gündür güzel kaydırmıyor mouseu tutuyor gibi hissettiriyor ne alabilirim bunun yerine acaba 400tl bütçeyle ? Mouseum aj159 apex skatez olarakta obsidian var