GPiro
80+ Platinum
masa boyutuna göre alsaydın keşkeDostlar bu aşırı büyük oldu gibi napsam bilemedim valla
masa boyutuna göre alsaydın keşkeDostlar bu aşırı büyük oldu gibi napsam bilemedim valla
Hocam valla aliexpressten aldığımda 90x30 diye aklımda kalmış meğersem değilmişmasa boyutuna göre alsaydın keşke
bence olabilir amazonun kampanyalarında 800 e düşüyordu yada freygasm hocamın dedigi gibi temudan kuponla 500 600 cm02 al@Gurkanpiro hocam bunu iade edip klasse longtenge kayabilirim gibi ne dersiniz acaba bu çok büyük geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam valla aliexpressten aldığımda 90x30 diye aklımda kalmış meğersem değilmiş
Temuda benim 110tl+%20 indirimim var hangisini önerirsiniz hocam acaba longteng mi daha iyidir yoksa cm02mibence olabilir amazonun kampanyalarında 800 e düşüyordu yada freygasm hocamın dedigi gibi temudan kuponla 500 600 cm02 al
freygasm hocamın dedigine göre kaliteleri yakınmış yada cm02 biraz daha iyimiş hatırlamıyorum indirim konusunda vardıTemuda benim 110tl+%20 indirimim var hangisini önerirsiniz hocam acaba longteng mi daha iyidir yoksa cm02mi
Tamamdır hocam ben bunu en iyisi iadeye yollayayım bide aliexpressten aldığım mousepada göre daha kötü kayıyor gibime geliyor nedense onuda çözemedim bir türlüfreygasm hocamın dedigine göre kaliteleri yakınmış yada cm02 biraz daha iyimiş hatırlamıyorum indirim konusunda vardı
Sonunda alabildim hocam cm02yi inşallah üzmez 500tlye denk geldi fiyatıfreygasm hocamın dedigine göre kaliteleri yakınmış yada cm02 biraz daha iyimiş hatırlamıyorum indirim konusunda vardı
Yüzde 60 speed yüzde 40 control olması lazım üzmez umarımSonunda alabildim hocam cm02yi inşallah üzmez 500tlye denk geldi fiyatı
Valla hocam içimden bir ses klassenin outletinde mpc480 var onu al diyoda bilmiyorumYüzde 60 speed yüzde 40 control olması lazım üzmez umarım
Valla hocam mousepad işi biraz garip cm02 nim üzerinde bi kaplama oluyor ilk geldiğinde garip gelebilirValla hocam içimden bir ses klassenin outletinde mpc480 var onu al diyoda bilmiyorumo gelen klasse 70 speed 30 controldü galiba o bi tık yavaş gelmişti nedense
Valla hocam bende çözemedim valla yüzde 60a speed felan çok kafa karıştırdı.Ondan bir mpc480 alayım diyodumda elimdeki mousepad neci onu çözemedim çözsem mpcye yönelebilirdim o yüzde 90 speed yüzde 10 kontrol elimdeki apextede obsidian var oda galiba control skatez o dengelerdi diye düşünüyorum.Valla hocam mousepad işi biraz garip cm02 nim üzerinde bi kaplama oluyor ilk geldiğinde garip gelebilir
Hocam galiba bunada iptali koycam gibi üstü galiba kauçuk ben kolumu haraket ettirdiğim için komple kolumu yakabilir gibime geliyor başka tavsiyeniz var mı acaba kafayı yemek üzereyim vallaValla hocam mousepad işi biraz garip cm02 nim üzerinde bi kaplama oluyor ilk geldiğinde garip gelebilir
kalmadı yani masanı bi ölç kaça kaçHocam galiba bunada iptali koycam gibi üstü galiba kauçuk ben kolumu haraket ettirdiğim için komple kolumu yakabilir gibime geliyor başka tavsiyeniz var mı acaba kafayı yemek üzereyim valla![]()