4050 , i5-12450H nasıl?

Cxyz39

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
39999
Dostlar maks 40klık sistem arıyorum. Aradığım şey sadece güç. Sadece metin2 lol falan oynuyorum. Bu sistemi almayı düşünüyorum daha iyi önerileriniz var mı?

İyi kombinasyondur, 30k civarında kabul edilebilir ancak 40k civarında pek olmaz. RTX 4060 i7-12700H (benzeri) daha iyi olur.

Birkaç gün önce 40k fiyata satılıyordu 16/512 olarak Trendyol tarafından, şu an da fiyatı yükseldi.
16/512 ancak CPU güç farkı var, RAM takılırsa diğeri az daha iyi olur.

İyi kombinasyondur, 30k civarında kabul edilebilir ancak 40k civarında pek olmaz. RTX 4060 i7-12700H (benzeri) daha iyi olur.

Birkaç gün önce 40k fiyata satılıyordu 16/512 olarak Trendyol tarafından, şu an da fiyatı yükseldi.
16/512 ancak CPU güç farkı var, RAM takılırsa diğeri az daha iyi olur.
İntel takıntım yok amd bile olabilir

Dostlar maks 40klık sistem arıyorum. Aradığım şey sadece güç. Sadece metin2 lol falan oynuyorum. Bu sistemi almayı düşünüyorum daha iyi önerileriniz var mı?

4050 ve ddr4 ram var ekranıda çokta iyi değil diye hatırlıyorum galiba bide kasası clevo kasaydı bu kasalar iyi değil diye biliyorum. Başlı başına alınmaz yani fiyatıda baya uçuk arkadaşın attığı lenovo loq bence daha tercih edilebilir.

İntel takıntım yok amd bile olabilir
AMD tarafında bu kadar güçlü CPU'lu laptop şu anlık yok, olanlar da sorun çıkartma potansiyeline sahip. Bu ürün şu an için makuldur.
LOQ'un özellikle anakartı konusunda daha detaylı araştırılması gerek. Şahsi araştırma daha aydınlatıcı olur, buradan yönlendirme olmasın.

AMD tarafında bu kadar güçlü CPU'lu laptop şu anlık yok, olanlar da sorun çıkartma potansiyeline sahip. Bu ürün şu an için makuldur.
LOQ'un özellikle anakartı konusunda daha detaylı araştırılması gerek. Şahsi araştırma daha aydınlatıcı olur, buradan yönlendirme olmasın.
Peki senin dediğin mi iyi arkadaşın attığı lenovo mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki senin dediğin mi iyi arkadaşın attığı lenovo mu
Sonuçta sadece 2 oyun oynayacağım ikisini aynı anda çalıştırsın bana yeter

Kanka bunu araştırdım bir sorun var 170w olan adaptörün yetersiz olduğu söyleniyor. Şarjda oyun oynarken pil seviyesi düşüyormuş.
evet öyle bir sorunu var ama adaptör alınıp çözülebilir.

Kanka şimdiye kadar önerilenlerden en mantıklısı asus tuf gibi geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet öyle bir sorunu var ama adaptör alınıp çözülebilir.

Kanka şimdiye kadar gösterilenlerden en mantıklısı bu gibi geldi ne düşünüyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,365
Üyeler
174,133
Son üye
LetaLis_
Geri