Neler Yeni

Yardım 4060-4070 Laptop Önerisi (Taksitle Alınacak)

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Erkam Kılınç
Değil hocam victusun soğutması ekranı loqtan kötü loq kesinlikle victus yerine tercih edilebilir 20ms olması dert değilse.Ben bunu görmemiştim görseydim kesin atardım.
Hocam monitör almayı da düşünebilir arkadaş. o yüzden ekrandan ziyade taksit ve bileşenlere bakıyorum. İlk attığınız Log'un işlemci 13. nesil olsaydı direk ona kayardım mesela. Siz pc de işlemciden memnun musunuz?

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,302
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Hocam monitör almayı da düşünebilir arkadaş. o yüzden ekrandan ziyade taksit ve bileşenlere bakıyorum. İlk attığınız Log'un işlemci 13. nesil olsaydı direk ona kayardım mesela. Siz pc de işlemciden memnun musunuz?
Hocam soğutma konusuda var sadece ekran değil mesele loq soğutma konusundada daha üstün bende i5 12450hx var memnunum acikcasi çokta sıkıntı yok. Çoğu oyunu high veya ultra ayarlarda 60fps sabit oynatiyor ki sizinki 4070 olcak sizinki daha stabil olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Erkam Kılınç
Hocam soğutma konusuda var sadece ekran değil mesele loq soğutma konusundada daha üstün bende i5 12450hx var memnunum acikcasi çokta sıkıntı yok. Çoğu oyunu high veya ultra ayarlarda 60fps sabit oynatiyor ki sizinki 4070 olcak sizinki daha stabil olur.
Değerlendirecem kesinlikle bu PC yi hocam yine başka alternatif gelirse aklınıza paylaşın.

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Burak Balta
Bu bilgisayar daha iyi sanki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak bunu görmemiştim olabilir bu kenarı attım. Başka seçenek varsa onları da değerlendirmek isterim.
tabikide değerlendir ama seni bırakmicak bi bilgisayar hatta forumda birisi pc servisi hakkında bi sorun olduğunda evine gelip bakıyolar demişti kargoyla falan uğraştırmıyolar seni dedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Erkam Kılınç
tabikide değerlendir ama seni bırakmicak bi bilgisayar hatta forumda birisi pc servisi hakkında bi sorun olduğunda evine gelip bakıyolar demişti kargoyla falan uğraştırmıyolar seni dedi.
Daha önce Dell kullandım dükkana gelip ana kartı değiştirdiler 12 yıl önce falandı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,321
Üyeler
172,653
Son üye
Sirac sevilmis
Top Bottom