Yardım 4060-4070 Laptop Önerisi (Taksitle Alınacak)

Değil hocam victusun soğutması ekranı loqtan kötü loq kesinlikle victus yerine tercih edilebilir 20ms olması dert değilse.Ben bunu görmemiştim görseydim kesin atardım.
Hocam monitör almayı da düşünebilir arkadaş. o yüzden ekrandan ziyade taksit ve bileşenlere bakıyorum. İlk attığınız Log'un işlemci 13. nesil olsaydı direk ona kayardım mesela. Siz pc de işlemciden memnun musunuz?

Hocam monitör almayı da düşünebilir arkadaş. o yüzden ekrandan ziyade taksit ve bileşenlere bakıyorum. İlk attığınız Log'un işlemci 13. nesil olsaydı direk ona kayardım mesela. Siz pc de işlemciden memnun musunuz?
Hocam soğutma konusuda var sadece ekran değil mesele loq soğutma konusundada daha üstün bende i5 12450hx var memnunum acikcasi çokta sıkıntı yok. Çoğu oyunu high veya ultra ayarlarda 60fps sabit oynatiyor ki sizinki 4070 olcak sizinki daha stabil olur.

Hocam soğutma konusuda var sadece ekran değil mesele loq soğutma konusundada daha üstün bende i5 12450hx var memnunum acikcasi çokta sıkıntı yok. Çoğu oyunu high veya ultra ayarlarda 60fps sabit oynatiyor ki sizinki 4070 olcak sizinki daha stabil olur.
Değerlendirecem kesinlikle bu PC yi hocam yine başka alternatif gelirse aklınıza paylaşın.

Bu bilgisayar daha iyi sanki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak bunu görmemiştim olabilir bu kenarı attım. Başka seçenek varsa onları da değerlendirmek isterim.
tabikide değerlendir ama seni bırakmicak bi bilgisayar hatta forumda birisi pc servisi hakkında bi sorun olduğunda evine gelip bakıyolar demişti kargoyla falan uğraştırmıyolar seni dedi.

tabikide değerlendir ama seni bırakmicak bi bilgisayar hatta forumda birisi pc servisi hakkında bi sorun olduğunda evine gelip bakıyolar demişti kargoyla falan uğraştırmıyolar seni dedi.
Daha önce Dell kullandım dükkana gelip ana kartı değiştirdiler 12 yıl önce falandı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,778
Üyeler
174,241
Son üye
Sercan3579
Geri