Neler Yeni

4060 lı sistem önerisi bütçe max 25k

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mamixblack
monitör kasa ve ekipman dahil 50k lık bir bütçem var. monitörü 4k alacağım ağır oyunlar oynamıyorum 4060 ın bana yeteceğini düşünüyorum ve baktığım kadarıyla benim bütçemde genelde 4060 lı sistemler satılıyor daha iyi sistem önerisi olan varsa dinlemek isterim. ekipman konusunda henuz karar veremedim ekipmandan hiç anlamıyorum anlayan biri yardımcı olursa sevinirim maus kulaklık klavye dahil 3000tllik bir bütçem var.

toplamayı düşündüğüm sistem şimdilik şöyle;

böyle bir sistem alırsam aşağı yukarı 46.000tl gibi bir fiyat çıkıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yusufcan Koçkaya
2k oynayıp daha iyi bir ekran kartı daha mantıklı duruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mamixblack
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2k oynayıp daha iyi bir ekran kartı daha mantıklı duruyor
4k ile 2k monitörlerin arasındaki piksel yoğunluğu farkı çok fazla epeyden baktıgım kadariyla 4k da neredeyse 2 kat daha fazla piksel yoğunluğu varmış o yüzden 4k almam daha iyi olur diye düşündüm. zaten öyle ağır oyunlar oynamıyorum çoğu ortalama oyunu 4k lowda 60 fps oynatsın bana yeterli gerekirse dlss falanda açarım

batın000

80+
4k ile 2k monitörlerin arasındaki piksel yoğunluğu farkı çok fazla epeyden baktıgım kadariyla 4k da neredeyse 2 kat daha fazla piksel yoğunluğu varmış o yüzden 4k almam daha iyi olur diye düşündüm. zaten öyle ağır oyunlar oynamıyorum çoğu ortalama oyunu 4k lowda 60 fps oynatsın bana yeterli gerekirse dlss falanda açarım
RTX 4060 tam anlamıyla 2K bir kart bile değilken, bilgisayarın bütçesinden bu kadar kısıp 4K monitör almak aşırı saçma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mamixblack
RTX 4060 tam anlamıyla 2K bir kart bile değilken, bilgisayarın bütçesinden bu kadar kısıp 4K monitör almak aşırı saçma.
dediğim gibi ağır oyunlar oynamıyorum oynayacağım en ağır oyun muhtemelen warzone falandır, yani 4060 ın üstü benim için pek bir anlam ifade etmiyor ihtiyaç duymayacağım güçte bir ekran kartı almaktansa monitörün kaliteli olmasını önemsiyorum

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Abdurrahman
dediğim gibi ağır oyunlar oynamıyorum oynayacağım en ağır oyun muhtemelen warzone falandır, yani 4060 ın üstü benim için pek bir anlam ifade etmiyor ihtiyaç duymayacağım güçte bir ekran kartı almaktansa monitörün kaliteli olmasını önemsiyorum
neredeyse hiçbir oyunu 4k oynayamazsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mamixblack
neredeyse hiçbir oyunu 4k oynayamazsınız
youtubede 4k da çoğu oyunu orta-yüksek ayarlarda ortalama 45-50fps oynamışlar ben low ayarlarda 60 fps alırım bence, yetmezse dlss de açarım dert değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

youtubede 4k da çoğu oyunu orta-yüksek ayarlarda ortalama 45-50fps oynamışlar ben low ayarlarda 60 fps alırım bence, yetmezse dlss de açarım dert değil
şu arkadaş black myth wukong yüksek ayarlarda dlss kapalı 45 fps almış mesela

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Abdurrahman

batın000

80+
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu arkadaş black myth wukong yüksek ayarlarda dlss kapalı 45 fps almış mesela
Performans modunda DLSS açmış, oyun kalitesinden çok kısmış ona rağmen 40 FPS almış.

Top Bottom