mamixblack
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- mamixblack
monitör kasa ve ekipman dahil 50k lık bir bütçem var. monitörü 4k alacağım ağır oyunlar oynamıyorum 4060 ın bana yeteceğini düşünüyorum ve baktığım kadarıyla benim bütçemde genelde 4060 lı sistemler satılıyor daha iyi sistem önerisi olan varsa dinlemek isterim. ekipman konusunda henuz karar veremedim ekipmandan hiç anlamıyorum anlayan biri yardımcı olursa sevinirim maus kulaklık klavye dahil 3000tllik bir bütçem var.
toplamayı düşündüğüm sistem şimdilik şöyle;
böyle bir sistem alırsam aşağı yukarı 46.000tl gibi bir fiyat çıkıyor.
toplamayı düşündüğüm sistem şimdilik şöyle;
Zenith Spark | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | Colorful RTX 4060 8 GB | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Asus ROG Strix XG27UCS Monitör
Asus ROG Strix XG27UCS Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 897,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Redragon K617 RGB Siyah Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Siyah Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Siyah Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.503,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Logitech G102 910-005823 Siyah Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G102 910-005823 Siyah Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G102 910-005823 Siyah Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
böyle bir sistem alırsam aşağı yukarı 46.000tl gibi bir fiyat çıkıyor.