4060 OC R5 5600 İkinci El?

IV Aseims

80+
Reaksiyon skoru
65
B450M-K II
RYZEN 5 5600
4060 ASUS Dual OC
XPG Gammix 16 GB(2x8)
KİNGSTON NV2 1TB SSD
Özelliklerinde Kasam mevcut. İkinci el satmayı düşünüyorum. Elimden geldiğince temiz kullanmaya özen gösterdim, Faturasının bitmesine 7 ay daha var. Faturası mevcut, ekran kartının ve anakartın kutusu duruyor. Satmayı düşünsem ortalama kaça gider?
Aklımda monitörde var ASUS Tuf 23.8 165Hz 1ms mevcut. Monitör olmadan ve dahilinde fiyatlar ortalama nedir?

Neden satıyorsunuz laptop ile takas düşünürsebiz yazabilirsiniz

B450M-K II
RYZEN 5 5600
4060 ASUS Dual OC
XPG Gammix 16 GB(2x8)
KİNGSTON NV2 1TB SSD
Özelliklerinde Kasam mevcut. İkinci el satmayı düşünüyorum. Elimden geldiğince temiz kullanmaya özen gösterdim, Faturasının bitmesine 7 ay daha var. Faturası mevcut, ekran kartının ve anakartın kutusu duruyor. Satmayı düşünsem ortalama kaça gider?
Aklımda monitörde var ASUS Tuf 23.8 165Hz 1ms mevcut. Monitör olmadan ve dahilinde fiyatlar ortalama nedir?

4060 hazır sistemler 24 25k insanlar sıfıra yönelir

bu tarz nesiller geriye gittikce piyasa aşırı düşüyor

sıfırın 24k olduğunu düşünürsek fiyat biç

bana kalsa max 17 ortalama 16 15

tek tek satarsan 18k para yapabilirsin

v
4060 hazır sistemler 24 25k insanlar sıfıra yönelir

bu tarz nesiller geriye gittikce piyasa aşırı düşüyor

sıfırın 24k olduğunu düşünürsek fiyat biç

bana kalsa max 17 ortalama 16 15

tek tek satarsan 18k para yapabilirsin
tek tek satmaya uğraşamam. Düşündüğüm fiyat aralığı dediğin gibiydi, ama monitörsüz. Muhtemelen 15k'ya bırakırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neden satıyorsunuz laptop ile takas düşünürsebiz yazabilirsiniz
Laptop alacağım çünkü yer masrafı çok fazla. Masaüstünü daha çok bana uygun olduğunu düşünüyorum. Lakin bu sıralar çok fazla seyahat meselem oluştu. Takas düşünmüyorum teklifin için teşekkür ederim.

15k felan bulursan uğraşma sat direk bekletme bekledikçe düşüyor:D
Anladım. Peki gerçekçi bir fiyat mı? Ekstra olarak Monster almayı düşünüyorum bu kasanın yerine.

Geri