Yardım 4060 ti bu fiyata satilirmi

Ciddenmi 1 sene garantisi var daha ama satarsam en fazla 23 ki falan bütçem olur
@emre324824 daha satmadım zaten ilandaydı teklif geldi istersen kabul etmeye bilirim fiyat düşükse
kankam teklif geldiyse direkt ver vermezsen bu fiyatı başkası vermez diye tahmin ediyorum çünkü yüksek fiyat 2. el fiyatına göre

Pek
kankam teklif geldiyse direkt ver vermezsen bu fiyatı başkası vermez diye tahmin ediyorum çünkü yüksek fiyat 2. el fiyatına göre
i sahibinden param güvende ile sorun yasiyanlar olmuş letgo da aynı şekilde mıdır adam kargo ile alacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka zatten satmıssın bu saatten sonra mantıklı m dıye dusunmen sacma

17k sattın dersek toplam ne kadar butcen olucak
17K'ya bu cihaz satılır elbette. Fakat tekliflere çok takılma rastgele gönderiyor çoğu kişi.
21-22'ye 3 fanlı 5060Tİ bulunuyor.
17 teklif geldiyse adamın evine çikolatayla gidip ver çok çok iyi fiyat satış için.
8 gb arıyorsan bende var
Beyler letgo nün kargosuyla satilirmi karşı taraf oduyor

Pek

i sahibinden param güvende ile sorun yasiyanlar olmuş letgo da aynı şekilde mıdır adam kargo ile alacak

Beyler letgo nün kargosuyla satilirmi karşı taraf oduyor
senın elınde anakrt ıslemcı ram falan varmı kanka ben sana anlatamadım herhalde

senın elınde anakrt ıslemcı ram falan varmı kanka ben sana anlatamadım herhalde
Onları zaten sattım şuanda normalde ekran kartı sabit kalıp ddr5 e gecicektim işlemci anakart ram sattım şuan sadece elimde ise b650 anakart var şuan sadece

Onları zaten sattım şuanda normalde ekran kartı sabit kalıp ddr5 e gecicektim işlemci anakart ram sattım şuan sadece elimde ise b650 anakart var şuan sadece
e kankam 17 satarsan kac tl butcen olucak dıye sordum 23k dedin diğer parçaları nasıl alıcaksın

Diğer parçalar hariç reis konu galiba orda anlatırken biraz karışık yazmışım kusura bakmayin
Sadece ekran kartı için bütce 23 ise 5060 ti 16 gb al kafan rahat olsun. Diğer parçalara para kalmıyorsa 9060xt de üzmez

17 bin teklif geldi bunu satarsam çok bir bütçem yok sistemimi upgrade ediyordum zaten DDR 4 tu eskisi işlemci anakart ram sattım şimdi ddr5 e geçiyorum yavaş yavaş eğer bunu satarsam 9060 xt veya 5060 ti alacağım sizce mantiklimi
2 gün önce 3-4 tane 4070 vardı bu fiyata satılabilir tabi beklersen
edit:17 teklif gelmiş görmedim direk satmalısın

yok yaramaz

çok çirkin modeli ya :D ventus sarmıyro iki tane ventus var bende birisi 4060 ventus biris 3060 12 gb ventus
Bilemiyorum reis tabi keşke rog strix falan olsa hatta sıvı soğutmalı ekran kartım olsa çok güzel olur

Geri