4060 Ti Windforce OC 8GB kaça satmalıyım?

forzabagimlisi

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,150
İkinci elden satacağım. Kaça satsam iyi fiyat olur? KFG mevcut ve yüksek yükte bile kullanmadım temiz bayağı.

12 bin

Garantisinin ne kadar kaldığı önemli tabi. Bence 13 ile 16 arası aciliyetinize göre satışa koyabilirsiniz.

kfg var dediniz açılmadıysa sıcaklıklar falan iyi durumdaysa 14k yazılabilir. Pazarlıkla 13.5-13 arası gider tahminimce

Yok açılmadı vatan faturalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O paraya 4060 yazmışlar be kral
KFG her şey varsa ve temiz ise 14-15 ten gider bence.
İkinci elden satacağım. Kaça satsam iyi fiyat olur? KFG mevcut ve yüksek yükte bile kullanmadım temiz bayağı.

Yok açılmadı vatan faturalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O paraya 4060 yazmışlar be kral
bende birisi bahsetmeyecek mi diye merak ediyordum 4060 zaten 13-12k bandı senin en az 14 yazman lazım bence ve 1 senelik kart olduğu göz önünde bulundurursak bence 15 yaz zaten pazarlıkla falan 14 e gider hızlı satmak istiyorsan 14 yazabilirsin ama bence 15 yaz ilana

KFG her şey varsa ve temiz ise 14-15 ten gider bence.
bende birisi bahsetmeyecek mi diye merak ediyordum 4060 zaten 13-12k bandı senin en az 14 yazman lazım bence ve 1 senelik kart olduğu göz önünde bulundurursak bence 15 yaz zaten pazarlıkla falan 14 e gider hızlı satmak istiyorsan 14 yazabilirsin ama bence 15 yaz ilana
teşekkürler değerli vaktinizi ayırdığınız için

14 Bine satışa koy hocam pazarlık payı isteyenler olursa da 13Bin filan yaparsın.

Geri