Neler Yeni

4060'ın hakkı yeniyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
MURAT GÜLLÜ
Hocam piyasada şu an en çok kullanılan kartlardan birisi 4060 nasıl hakkı yeniyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet A.
Laptopda hadi neyse de, masaüstünde ben 4060 almazdım. Giriş seviyesi bir karta göre fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. 4050’nin > 4060, 4060’ın da > 4060ti olarak çıkması lazımdı bence. 8 gb vram nedir yav? Zaten iki üç ayar açıyorsun 6 gb doluyor şu an ki oyunlarla, kas gücü de yok, hiç uzun ömürlü değil. Biz laptop aldık kullanıyoruz da, hiç fanboyluk kasacak bir durumu yok doğruya doğru.

Turkmangg123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Reşit Akalın
Rezil monster övüldüğünü de gördük.
Söylesene bir neyi rezil. 36 k ya hangi oyuncu laptopun metal kasası var. Git sen limitli victus alev topu tuf ile oyna. Acer nitro 5 zaten oda uçak gibi laptop.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lenovo loq desen bu fiyata i5 12450h var. Monster en iyi seçenek. En azından limitli bir cihaz değil onun için ısınıyor

MrtYksl05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Murat Yüksel
şimdi şöyle söyliyim 4060 olağanüstü bir parça ve bu fiyatlarda bulabileceğiniz en güzel kart 1080p ayarlarda akıcı oyun oynayabilirsiniz üst düzey nvidia teknolojilerine sahipsiniz yazılım yayın gibi işlerle uğraşıyorsanız hatta daha komiği discordda bütün gün mikrofon başında bıdıdııbıdıbıdbıdbıdbıdbıd yapıyorsanız bile bu teknolojilerin nimetlerinden her türlü yararlanıyorsunuz bunun üstüne piyasadaki bütün oyunları 60 fps oynatabiliyor rdr2 de 90-100 fps arası alıyorsunuz düşük watt kullanımı nedeniyle yüksek derecelere çıkmıyorsunuz ve bunun sayesinde 500 watt psu ile bile besleyebiliyorsunuz elektrik faturasındanda tasarruf ediyorsunuz bunlara rağmen 4060 a neden sıcak bakılmıyor ve sevilmiyor

4060 rdr2 de 75 fps alıyormuş bu arada

kasım 2023 de 9K ya almıştım sıfır gigabyte oc 3 fanlı modelini memnunum şuan DDR5 sisteme geçeceğim ama ekran kartını şuan değiştirmeyi düşünmüyorum

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Güzel anlattın şimdi fiyat konuşalım bu saçma karta 13 bin 15 bin verilmez hakkı en fazla taş çatlasın 10 11
Bencede.

Parti kur oy verelim kral kendi kullanınca en iyisi olduğunu zannediyor işte 1K daha atar 3060Ti alırım 4060 ı elek ederim aga niye alayım ki bu kartı
Rx6700 rx6700xt de alınır 3060ti yerine mesela. 4060 ın tek faydası dlss3 ve fg

Nvdia Yazılımından dolayı bu fark var. Eskisiyle kıyasla AMD yazılım sorunlarını giderdi saf güçte 6700 daha performans verebilir. F/P olarak güzel kart. Ama NVDİA İOS gibi bir şey hocam cidden premium hissiyatı var
6700 daha performanslı evet ayrıca 10gb belleği ile de ayrı bi tatlı.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Ömer Murat KARACA
Söylesene bir neyi rezil. 36 k ya hangi oyuncu laptopun metal kasası var. Git sen limitli victus alev topu tuf ile oyna. Acer nitro 5 zaten oda uçak gibi laptop.

Lenovo loq desen bu fiyata i5 12450h var. Monster en iyi seçenek. En azından limitli bir cihaz değil onun için ısınıyor
Metal kasayla bitiyor mu her şey? Ucuz etin yahnisi yavan olur. Anakart kalitesi rezil, servisi beş para etmez bir marka Monster. Victus ondan da kötü. Victus limitli diye, monster da rezil fan sesi ile 80-85'lerde çalışıyor, Tuf'un thermal throttling'e girmeden sabit 95'de çalışması onun sorunlu olduğu anlamına gelmez. 90 dereceye kadar cihaz sadece 3000rpm civarı fan açıyor soğumaya bile çabalamıyor sessizlik için.
Lenovo Loq'da taş gibi cihaz. Kullandığımı öveceğim diye Monster da övmezsin ya gerçekten

yenigeldim

80+ Silver
Metal kasayla bitiyor mu her şey? Ucuz etin yahnisi yavan olur. Anakart kalitesi rezil, servisi beş para etmez bir marka Monster. Victus ondan da kötü. Victus limitli diye, monster da rezil fan sesi ile 80-85'lerde çalışıyor, Tuf'un thermal throttling'e girmeden sabit 95'de çalışması onun sorunlu olduğu anlamına gelmez. 90 dereceye kadar cihaz sadece 3000rpm civarı fan açıyor soğumaya bile çabalamıyor sessizlik için.
Lenovo Loq'da taş gibi cihaz. Kullandığımı öveceğim diye Monster da övmezsin ya gerçekten
Parası yettiği cihazı övüyor işte. Alıp memnun olan görmedim. Ucuz etin yahnisi

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Selim
Adam bi konu açıyor ve eninde sonunda nvidia-amd tartismasina dönüyor. Bu da bizim memlekette böyle bitek. Bütün dünya bilir ki gpu da nvidia kraldır amd de takip eder. Ama cpu kanadında amd tadindan yenmez. Bu arada kim 4060 in hakkını yemis gayet guzel kart. Buralarda amd kartcilar cok biraz ve hep butceye gore konusuldugu icin pek anilmiyor aslinda cok kullanicisi var. Dlss ve fg artisi da cabasi

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Alican ekinci
evet nvidia tarafından yendi

evet nvidia tarafından yendi
normalde 60 serisi kartlar önceki serinin 70 kartlarına denk olması lazımken 3060 ti nin gerisinde kart yapmışlar.yazılıma güvenip saf gücü düşürdüler. en abartılan 60 serisi kart bence.ama satıyor mu satıyor.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Ömer Murat KARACA
Parası yettiği cihazı övüyor işte. Alıp memnun olan görmedim. Ucuz etin yahnisi
Parayla da alakası yok ki aynı paraya R7 7735HS RTX 4060 Tuf A15 2023, 12450H RTX 4060 lenovo Loq var. Azcık CPU daha kuvvetli olsun diye kaliteden, düzgün garantiden her şeyden feragat ediyor 😀

Keyfen

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,249
Üyeler
159,593
Son üye
k7ahraman
Top Bottom