Neler Yeni

4060'ın hakkı yeniyor

O kadar bilinçsiz insan var ki o yüzden dedim.
3070 yerine 4060 ancak fiyat yüzünden tercih edilebilir 3070 sanırsam 15 bin falandı
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar bilinçsiz insan var ki o yüzden dedim.
hocam onu bırakta 2 amd fanboyu yüzünden 4060 ın neden iyi bir kart olduğunu anlatırken kavga ortamına dönüştürdük şurayı

Oswald

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Talha
3070 yerine 4060 ancak fiyat yüzünden tercih edilebilir 3070 sanırsam 15 bin falandı

hocam onu bırakta 2 amd fanboyu yüzünden 4060 ın neden iyi bir kart olduğunu anlatırken kavga ortamına dönüştürdük şurayı
Boşverin hocam. AMD'nin sadece oyun anlamında üretildiğini hala anlayamamışlar sanırım. NVIDIA'nın çok çok önceden geliştirmeye başladığı ve çok sağlam optimize tuttuğu tüm oyun yazılımlarında AMD daha yeni yeni güzel olmaya başlıyor.

geçen sırf akvaryum kasa koymuşlar diye 3050 li hazır sistemi 30 bine satan bi yer gördüm
Diyecek söz yok gerçekten.

Boşverin hocam. AMD'nin sadece oyun anlamında üretildiğini hala anlayamamışlar sanırım. NVIDIA'nın çok çok önceden geliştirmeye başladığı ve çok sağlam optimize tuttuğu tüm oyun yazılımlarında AMD daha yeni yeni güzel olmaya başlıyor.
şu volkanın olduğu hiçbir konuda huzurlu konuşma yok zaten adamlar direkmen kartı kötüleyerek uga buga performansı kötü uga buga 8 bine 7600 aldım 4060 a çakar diyorlar

Oswald

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Talha
şu volkanın olduğu hiçbir konuda huzurlu konuşma yok zaten adamlar direkmen kartı kötüleyerek uga buga performansı kötü uga buga 8 bine 7600 aldım 4060 a çakar diyorlar
Hangisi daha ucuzsa onu alırsın. Rant'a girmenin mantığı yok. Eğer ki sadece oyun oynayacaksan gidip AMD al o zaman. Ki bizde insanız ki sadece oyunla dönmüyor bu hayat, bunun render'ı var grafik tasarımı var video editi var, 3 boyutlu çalışmalar var vs. vs. bunları da yapıyoruz veya ihtiyaç oluyor kullanıyoruz. NVIDIA her nolursa olsun tercih edilir. Ama AMD'de tercih edilmeyecek bir kart asla değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10,103
İsim
Diyarhan
3060ti dediğimiz kart onun babası olur. 4060 yeni nesil olmasa 3060ti daha da satılırdı.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Volkan
3070 zaten daha iyi olucak ne bekliyorsun

6700 6700 xt 7600 7600 xt 4060 dan daha iyi tabi 50 milyon shaco kasıyorsan
Yaw ağır hakaret edeceğim de muhtemelen yaşında küçük roblox oynayan çocuğa göre çok boş yapıyorsun render alıyorum video çekiyorum adobe premier pro after effects kullanıyorum diyorum hala sakat gibi aynı şeyleri yazıyorsun lol ile de işim olmaz battle field 1-3-5 oynuyorum beam ng tomb rider oynuyorum

Sana diyoruz ki 8 9 k ya düşmedikten sonra alınmaz kapasite yokki algı sıfır kartı kötüleyen yok fiyatını kötü diyoruz anlayamıyor musun

Yaw ağır hakaret edeceğim de muhtemelen yaşında küçük roblox oynayan çocuğa göre çok boş yapıyorsun render alıyorum video çekiyorum adobe premier pro after effects kullanıyorum diyorum hala sakat gibi aynı şeyleri yazıyorsun lol ile de işim olmaz battle field 1-3-5 oynuyorum beam ng tomb rider oynuyorum
roblox oynamak ile para kazanmak arasında ince bir çizgi var o kartlada anca o saydıklarını yapabilirsin zaten

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Volkan
roblox oynamak ile para kazanmak arasında ince bir çizgi var o kartlada anca o saydıklarını yapabilirsin zaten
Mckcckcmcmdmdckcmdorfkfof gülerken altıma sçtım resmen fkcofjdndjckfjmfrmdopdkd kötüleyecem diye ancak o kartla oyun oynar video çeker edit montaj yaparsın dedi ya la sabah sabah bayıldım gülmekten allah belanı vermesin ne cahil adamsın ya iyi güldürdün dostum beni engelliyorum seni sabah sabah iyi makara oldu ya ss aldım bunu 5 sene konuşurum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,321
Üyeler
159,603
Son üye
ylmazef
Top Bottom