Çözüldü✓ 4070 hangisi mantıklı ?

mack_x

80+
Reaksiyon skoru
19

Merhaba arkadaşlar,​

Beyaz sistem topluyorum. Hangisi performans ve soğutma anlamında daha başarılıdır ? ya da bu fiyatlara bu ürünler alınır mı? alternatif ne olabilir ?

Galax GeForce RTX4070 EX Gamer White - 21399 tl​

Gıgabyte RTX4070 Aero Oc - 20999 tl​

Merhaba arkadaşlar,​

Beyaz sistem topluyorum. Hangisi performans ve soğutma anlamında daha başarılıdır ? ya da bu fiyatlara bu ürünler alınır mı? alternatif ne olabilir ?

Galax GeForce RTX4070 EX Gamer White - 21399 TL​

Gıgabyte RTX4070 Aero Oc - 20999 TL​

Gigabyte alabilirsiniz

Gigabyte Aero. Ayriyeten birkaç hafta öncesine kadar bu fiyatlara 4070 Ti vardı. Hatta daha ucuza bile geliyordu. Mesela geçen ay xlr8 4070 Ti (xlr8 ise en üst modellerden biri) 20.5k'ya satılmıştı. Keşke o zaman alsaydınız.

Gigabyte Aero. Ayriyeten birkaç hafta öncesine kadar bu fiyatlara 4070 Ti vardı. Hatta daha ucuza bile geliyordu. Mesela geçen ay xlr8 4070 Ti (xlr8 ise en üst modellerden biri) 20.5k'ya satılmıştı. Keşke o zaman alsaydınız.
Nasip. Bu zamana denk geldik. Bu kadar artacağını tahmin edemedik. Haftasonunu beklesek karne kampanyaları falan iyi bişeyler çıkar mı 🧐

Nasip. Bu zamana denk geldik. Bu kadar artacağını tahmin edemedik. Haftasonunu beklesek karne kampanyaları falan iyi bişeyler çıkar mı 🧐
İnan bilemiyorum. Fiyatı artırıp indirimmiş gibi de gösterebilirler. Bu kadar artacağını tahmin etmekte zor değildi aslında. Malum uçan bir dolar/tl kuru var.

Büyük ihtimalle eski kalmış ilan çoğu ikinci el satıcı fiyatları çıkardı yukarı.

aynen. o yüzden cevap vermemiştir.
Büyük ihtimalle eski kalmış ilan çoğu ikinci el satıcı fiyatları çıkardı yukarı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öneri olarak başka kart alınabilir mi ? 25-26 k bütçe ayırdım ekran kartı için.

Kardeşim 4070ti alabilirsin o bütçe ile. 4070 alacaksanız da en ucuzunu alın görsele önem vermiyorsanız aşırı ısınmıyor 4000 serisi 3000 serisine göre.

27K civarına çıkabilirseniz buna bakabilirsiniz. 4080 muadili bir kart.

NVIDIA isterim dersen buna bakabilirsin.

27K civarına çıkabilirseniz buna bakabilirsiniz. 4080 muadili bir kart.

NVIDIA isterim dersen buna bakabilirsin.

Galax iyimiş 25k için. Beyaz istiyordum. 👍

Geri