Neler Yeni

4070 super aldım h.o g.o

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Hakan
Hayırlı olsun. Kaliteli ürün. Zaten beyaz istiyorsan çok fazla bir seçeneğin yok. Galax vs almadığına pişman olma. Açıkçası arada %10-15 fiyat farkı olsaydı bile galax yerine bunu alırdım ben. Her marka ekran kartı kullanmış biri olarak söylüyorum bunu; paran varsa kaliteli alacaksın. Bütçen kısıtlıysa o zaman f/p modellere bakacaksın. Kutuyu açtığında bile kalite farkını hissediyorsun. Aero serisi ve gigabyte ekran kartları( aorus hariç) yine çok çok iyi olmasa da aero galaxtan daha kalitelidir. Performans olarak fark yoktur. Bazen f/p lerin soğutma performansı daha iyi bile olabiliyor. Ama malzeme kalitesizliği, coil whine problemi ve teknik servis yetersizliği 2k-3kfazla vermek için yeterli geliyor bana.

Son düzenleme:
çok bilgim yok dostum bu konuda o sebeple seninle bu konuyu tartışamam öyle diyorsan öyledir hiç elime galax ekran kartı almadım, lakin forumda okuduklarıma nazaran şunları söyleyebilirim kullananların en az 10da 9u memnun tabii kide aynı fiyata asus msi gibi markaları bulsa insanlar onları alırlar lakin 4070ti super modeli galaxın 33.300 TL oda kaliteli modeli sg modeli ex değil arada bariz fark varmış alıp kullananlar öyle diyor en azından, şimdi bunun msi versiyonu 40 bin asus tuf bile 40 bin, illa arada malzeme kalitesi farkı vardır ama esas olan soru şu ki aradaki bu 6 - 8 bin lira farkı vermeye değecek kalite farkı var mı?
kankam ekran kartın bozulduğunda muhattapa alacağın insanlar belli teknik servisleri belli yıllardır türkiyeye kök salmış firmalar var sonucta ama simdi ilk defa duydugun ekran kartının teknik servisi nerede biliyor musun kimi muhattap alacaksın kim seni muhattaba alacak?
zotac teknik servisine yazdım 14 gün değişim hakkım var biraz daha bekletirlerde 14 gün geçecek ama msi gibi firmada öyle bir şey olmamıştı kargolama hatasınu bile kendileri düzeltmişti kırılan yeri vs yani aradaki 6-7 bin tl ye değer bence hem soğutma olsun hem uzun ömürlülük olsun ucuza aldıgın kartlar seni idare etsin sıfatında
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok bilgim yok dostum bu konuda o sebeple seninle bu konuyu tartışamam öyle diyorsan öyledir hiç elime galax ekran kartı almadım, lakin forumda okuduklarıma nazaran şunları söyleyebilirim kullananların en az 10da 9u memnun tabii kide aynı fiyata asus msi gibi markaları bulsa insanlar onları alırlar lakin 4070ti super modeli galaxın 33.300 TL oda kaliteli modeli sg modeli ex değil arada bariz fark varmış alıp kullananlar öyle diyor en azından, şimdi bunun msi versiyonu 40 bin asus tuf bile 40 bin, illa arada malzeme kalitesi farkı vardır ama esas olan soru şu ki aradaki bu 6 - 8 bin lira farkı vermeye değecek kalite farkı var mı?
coil whine beni çok rahatsız ediyor düşünüyor musun sence değişim yapacaklar mı biz ekran kartımızın arkadındayız gelin değiştirelim diyecekler mi?
veya değiştirdiler verdikleri ekran kartında coilwhine olup olmama garantisi var mı?
abi msi asus gibi türkiyede köklü marka varken huyu suyu belli markalar varken yeni gelen firmalara bok atmak istemiyorum ama
apple in teknik servisi var bi de opponun teknik servisi var abi hangisinin teknik servisi iyi tabii ki de apple bu da öyle bir şey

MUSA54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
MUSA
kankam ekran kartın bozulduğunda muhattapa alacağın insanlar belli teknik servisleri belli yıllardır türkiyeye kök salmış firmalar var sonucta ama simdi ilk defa duydugun ekran kartının teknik servisi nerede biliyor musun kimi muhattap alacaksın kim seni muhattaba alacak?
zotac teknik servisine yazdım 14 gün değişim hakkım var biraz daha bekletirlerde 14 gün geçecek ama msi gibi firmada öyle bir şey olmamıştı kargolama hatasınu bile kendileri düzeltmişti kırılan yeri vs yani aradaki 6-7 bin TL ye değer bence hem soğutma olsun hem uzun ömürlülük olsun ucuza aldıgın kartlar seni idare etsin sıfatında
Mesaj otomatik birleştirildi:

coil whine beni çok rahatsız ediyor düşünüyor musun sence değişim yapacaklar mı biz ekran kartımızın arkadındayız gelin değiştirelim diyecekler mi?
veya değiştirdiler verdikleri ekran kartında coilwhine olup olmama garantisi var mı?
abi msi asus gibi türkiyede köklü marka varken huyu suyu belli markalar varken yeni gelen firmalara bok atmak istemiyorum ama
apple in teknik servisi var bi de opponun teknik servisi var abi hangisinin teknik servisi iyi tabii ki de apple bu da öyle bir şey
galax 2 yıl içerisinde birebir değişim garantisi veriyor bunu köklü markalar bile yapmıyor diye biliyorum, ayrıca arkasinda teknik destek olarak şuan tüm Türkiye de itopya incehesap gibi markalar dahil liderliğe oynayan gaming.gen arkasinda kartın, sahibindende bakıyorum galax marka 900 serisi kartlar ikinci elden satılıyor ve açıklamalarda genelde galax bilen bilir diye yazıyorlar, ben hiç galax kullanmadım msi 1060 gaming x trio kartım vardı çok memnunum hoc bir şikayetim yok yenilemek istiyorum ama onca para vericem gaming x slim hakkında kötü yorumlar okudum soğutma olarak bazen galaxın bile altında kalıyor değerlere bakılırsa, peki ben neden vereyim bunca farkı, gaming x trio almak için illa 4080 serisini almak şart yoksa msi gaming x slim den başka birde herkes tarafından çöp olarak lanse edilmiş çoğu kişinin şikayetçi olduğu ventus serisinden başka kartı yok, Asus desen tuf serisi ile kafa kafaya soğutma kalitesine vs sahip tuf serisi 40 bin lira galax 33.300, aradaki 6.700e güzel bir kulaklık klavye vs alınır bence, he paramın hesabını bilmesem para yönünden sıkıntım olmasa ne ugrasicam direk asus rog serisi yapıştırır geçerim, ama maalesef öyle bir durumumda yok, ekipman almasan bile 42 bine 4080super veriyor galax 4070ti super isterse aga babası ölsün en kalitelisi olsun yine de 4080super alınır bana göre, burda hiç kullanan yok mu galax ekran kartı bize bir fikir versin

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
lappelduvide
auros masteri ay başında alabilirdim ama daha fazla beklemek istemedim tasarım da hoşuma gitti maaşta nzxt h6 flow alacağım o yüzden beyaz tercih ettim

MUSA54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
MUSA
auros masteri ay başında alabilirdim ama daha fazla beklemek istemedim tasarım da hoşuma gitti maaşta nzxt h6 flow alacağım o yüzden beyaz tercih ettim
Bende bu kasayı almak istiyorum, 3 hafta önce incehesapta cuma günü rgb modeli 4.700e düştü ***** gibi almadım, şimdi de düşmesini bekliyorum, içinde 3 tane fanla geliyor herhalde sen rgb li modeli mi alacaksın yoksa rgbsiz mi, birde elinde fan var mı en az 3 tane dah fan almak gerekir, ve egzoz fani kasada geliyor mu bilmiyorum gelmiyorsa birde o var, herhangi bir fan alsam mesela cooler master marka fan aldım nzxt h6 flow a takabilir miyiz

The Semih

80+ Gold
bu fiyata bu modeli aldım iyi mi yaptım 30.299 TL aorus master modeli vardı ama 30k fiyata çıkmak istemedim
1716112769590.png

Bunu alaydın keşke

Top Bottom