4070 süper ekran karti 4 k oynatır mı rahat ?

Trabzonli

80+
Reaksiyon skoru
94
Bilgisayarım bu ekipmanlarda 2 k ful ayarlarda Rust .call of duty serileri counter DOOM the wincher gibi bir çok oyunu ultrada 80 fps saf gücü ile rahat açıyor bir çok ağır oyunda denedim en az 70 fps aldığı oldu .şimdi 4 k ekran almak istiyorum sizce değer mi 2 k güzel ama 4 k yada merak ediyorum gerekirse sistemi yükseltecegim 80 bin civarı bütün ile

20241130_074745.webp

Rahat, kas gucu ile oynatmaz dedigin gibi 70-80 fps'ler aliyorsaniz zaten 60 sinirindasiniz he bunun daha MFG veya DLSS'i var ama siz saf guc arayanlardansiniz galiba o yuzden yetmez 4K'ya.

Kart çoktığı yıl zaten 2 k kartı olarak çık tı çuan iyi bi 2 k kartı 4 k düşünülemez o kart için
5070 ti peki 4 k için iyi midir işlemciyi de yukseltip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rahat, kas gucu ile oynatmaz dedigin gibi 70-80 fps'ler aliyorsaniz zaten 60 sinirindasiniz he bunun daha MFG veya DLSS'i var ama siz saf guc arayanlardansiniz galiba o yuzden yetmez 4K'ya.
Yok saf gücü ayarında 2 k da iyi 4 k da tabii ki dlss desteklerini kullanacagım

5070 ti peki 4 k için iyi midir işlemciyi de yukseltip

Yok saf gücü ayarında 2 k da iyi 4 k da tabii ki dlss desteklerini kullanacagım
FPS oyunlarinda yetebilir, hikaye tabanli oyunlarda ise DLSS kullanirsaniz yine suan ki aldiginiz fps degerlerini alirsiniz ama 5070 Ti tabii ki daha mantikli bir secenek olur 4K icin.

Gerci call of duty'de bile dlss var zaten.

4k karti degil elinizdeki kart. oynatir diyen 4k 60fps den bahsediyor. bence 4k monitor yerine guzel bir 2k oled monitor alsaniz daha iyi olur. hem aldiginiz fps de iyi olmus olur

2k da 70-80 fps aliyorsan , 4k da 30-40 fps alman bile cok zor olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,965
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri