Neler Yeni

🔥İndirim 4070 Ti 24.999,95 ₺ Bu Kart Hangi Ara Çıktı (Ön Sipariş)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,414
İsim
Hacı
Kart ortada yok ama satışta 🤣

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
tabii ki çok hızlı bir şekilde çoğu oyuna dlss 3.0 geleceğini benim gibi genellikle amd taratarı(fanboyluk ile karıştırmayın) kişiler bile tahmin eder zaten yeni çıktı bir zahmet olmasın her oyunda
olay dlss 3.0 değil ki dlss açtığın zaman oyun çamur gibi oluyor bir çok oyunda dlss denedim çoğu kişi kullanmıyor bile oyunu bulanıklaştırıyor pikselleştiriyor saçma sapan hatalar vs. ben 7900xtx alırdım kesinlikle

ufubo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ufuk Bircan Özkan
Uçmuş :)
1671002199004.png

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Turhan Işık

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
kaç kere nvidia kartla oyun oynadın da çamur gibi görüntü aldın ?
3060ti kullanıyorum bir çok oyunda dlss denedim görüntüyü çamura çevirdi dlss kullanmasam böyle bir yorum yapar mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Quality modunda görüntüler arasında bir fark olmuyor. Ama ultra performance yaparsan evet görüntü bulanık oluyor.
quality modunda da aynı yüksek performansa çekince zaten iyice berbat bir hal alıyor ona merak ettiğim için bakmıştım dlss açacağına hiçbir şey açma daha iyi ekstra 10-20 fps için görüntü kalitemden veremem detayları 0 a indiriyor kaner yumuşatma uyguluyor resmen objelere

NightRose

80+ Bronze
3060ti kullanıyorum bir çok oyunda dlss denedim görüntüyü çamura çevirdi dlss kullanmasam böyle bir yorum yapar mıyım?

quality modunda da aynı yüksek performansa çekince zaten iyice berbat bir hal alıyor ona merak ettiğim için bakmıştım dlss açacağına hiçbir şey açma daha iyi ekstra 10-20 fps için görüntü kalitemden veremem detayları 0 a indiriyor kaner yumuşatma uyguluyor resmen objelere
ben 3070 kullanıyorum spidermanda kullandım dlss 2k çözünürlükte senin dediğin gibi bir şey olmadı bende

monitörün 1080p mi

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
iktidar savunmak gibi bir şey herkesin gözü görüyor beyni var ama hala X i değil Y si seçiyor, arkadaş da aynı ha belki gözlerde problem de olabilir bilemiyorum DLSS e çamur diyorsa şüphe ederim tabii ki
Dostum sen kimsin ki benimle böyle konuşabiliyorsun? Muhtemelen bütün gün oyun oynayan sosyal hayatı olmayan hayatı boyunca ezilmiş bir insan olduğun için böyle saldırgsn bir yorum atıyorsun. Git bak bakalım rekabetçi oyun oynayan kişilerden 1 tanesi bile dlss kullanıyor mu? Git yabancı forumları araştır reddite gir youtube videolarına bak bakalım 1 tane dlss kullanan var mı D:

QRuder

80+ Silver
Dostum sen kimsin ki benimle böyle konuşabiliyorsun? Muhtemelen bütün gün oyun oynayan sosyal hayatı olmayan hayatı boyunca ezilmiş bir insan olduğun için böyle saldırgsn bir yorum atıyorsun. Git bak bakalım rekabetçi oyun oynayan kişilerden 1 tanesi bile dlss kullanıyor mu? Git yabancı forumları araştır reddite gir youtube videolarına bak bakalım 1 tane dlss kullanan var mı D:
Ben mi saldırıyorum :D, 4 yaşındaki enik gibi cümleye şöyle başlayarak direkt olarak kendini tanıttın bütün gün oynayan sosyal hayatı olmayan ezik vs vs doğrudur diyim kalbin kırılmasın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,318
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom