olay dlss 3.0 değil ki dlss açtığın zaman oyun çamur gibi oluyor bir çok oyunda dlss denedim çoğu kişi kullanmıyor bile oyunu bulanıklaştırıyor pikselleştiriyor saçma sapan hatalar vs. ben 7900xtx alırdım kesinlikletabii ki çok hızlı bir şekilde çoğu oyuna dlss 3.0 geleceğini benim gibi genellikle amd taratarı(fanboyluk ile karıştırmayın) kişiler bile tahmin eder zaten yeni çıktı bir zahmet olmasın her oyunda
Çamur mu, haa FSR demek istedin anladım..olay dlss 3.0 değil ki dlss açtığın zaman oyun çamur gibi oluyor bir çok oyunda dlss denedim çoğu kişi kullanmıyor bile oyunu bulanıklaştırıyor pikselleştiriyor saçma sapan hatalar vs. ben 7900xtx alırdım kesinlikle
ciddi misin bu söylediğinde ?olay dlss 3.0 değil ki dlss açtığın zaman oyun çamur gibi oluyor bir çok oyunda dlss denedim çoğu kişi kullanmıyor bile oyunu bulanıklaştırıyor pikselleştiriyor saçma sapan hatalar vs. ben 7900xtx alırdım kesinlikle
evet ?ciddi misin bu söylediğinde ?
kaç kere nvidia kartla oyun oynadın da çamur gibi görüntü aldın ?evet ?
iktidar savunmak gibi bir şey herkesin gözü görüyor beyni var ama hala X i değil Y si seçiyor, arkadaş da aynı ha belki gözlerde problem de olabilir bilemiyorum DLSS e çamur diyorsa şüphe ederim tabii kiciddi misin bu söylediğinde ?
Quality modunda görüntüler arasında bir fark olmuyor. Ama ultra performance yaparsan evet görüntü bulanık oluyor.evet ?
3060ti kullanıyorum bir çok oyunda dlss denedim görüntüyü çamura çevirdi dlss kullanmasam böyle bir yorum yapar mıyım?kaç kere nvidia kartla oyun oynadın da çamur gibi görüntü aldın ?
quality modunda da aynı yüksek performansa çekince zaten iyice berbat bir hal alıyor ona merak ettiğim için bakmıştım dlss açacağına hiçbir şey açma daha iyi ekstra 10-20 fps için görüntü kalitemden veremem detayları 0 a indiriyor kaner yumuşatma uyguluyor resmen objelereQuality modunda görüntüler arasında bir fark olmuyor. Ama ultra performance yaparsan evet görüntü bulanık oluyor.
ben 3070 kullanıyorum spidermanda kullandım dlss 2k çözünürlükte senin dediğin gibi bir şey olmadı bende3060ti kullanıyorum bir çok oyunda dlss denedim görüntüyü çamura çevirdi dlss kullanmasam böyle bir yorum yapar mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
quality modunda da aynı yüksek performansa çekince zaten iyice berbat bir hal alıyor ona merak ettiğim için bakmıştım dlss açacağına hiçbir şey açma daha iyi ekstra 10-20 fps için görüntü kalitemden veremem detayları 0 a indiriyor kaner yumuşatma uyguluyor resmen objelere
monitörün 1080p mi3060ti kullanıyorum bir çok oyunda dlss denedim görüntüyü çamura çevirdi dlss kullanmasam böyle bir yorum yapar mıyım?
Dostum sen kimsin ki benimle böyle konuşabiliyorsun? Muhtemelen bütün gün oyun oynayan sosyal hayatı olmayan hayatı boyunca ezilmiş bir insan olduğun için böyle saldırgsn bir yorum atıyorsun. Git bak bakalım rekabetçi oyun oynayan kişilerden 1 tanesi bile dlss kullanıyor mu? Git yabancı forumları araştır reddite gir youtube videolarına bak bakalım 1 tane dlss kullanan var mı D:iktidar savunmak gibi bir şey herkesin gözü görüyor beyni var ama hala X i değil Y si seçiyor, arkadaş da aynı ha belki gözlerde problem de olabilir bilemiyorum DLSS e çamur diyorsa şüphe ederim tabii ki
Ben mi saldırıyorum , 4 yaşındaki enik gibi cümleye şöyle başlayarak direkt olarak kendini tanıttın bütün gün oynayan sosyal hayatı olmayan ezik vs vs doğrudur diyim kalbin kırılmasınDostum sen kimsin ki benimle böyle konuşabiliyorsun? Muhtemelen bütün gün oyun oynayan sosyal hayatı olmayan hayatı boyunca ezilmiş bir insan olduğun için böyle saldırgsn bir yorum atıyorsun. Git bak bakalım rekabetçi oyun oynayan kişilerden 1 tanesi bile dlss kullanıyor mu? Git yabancı forumları araştır reddite gir youtube videolarına bak bakalım 1 tane dlss kullanan var mı D: