4070 Ti & 5060 Ti Fark Olurmu

Reaksiyon skoru
19
Merhabalar şuan aktif olarak 4070 Tİ 12GB kullanıyorum 5060 Tİ 16 GB ye geçersem ne kadar fark alırım performansım düşermi veya sabit kalırmı (Durduk Yere değil ekran kartım bozuldu)

Bütçe nedir?

4070ti daha guclu bır kart. bu arada karta ne oldu tamır ettırsen daha mantıklı gıbı

Şu tabloya göre elinizdeki 4070 ti ekran kartı 5060 ti'dan saf performansta %23 daha iyi. MFG dedikleri yalancı FPS çokta bir şey vaat etmiyor açıkçası. Anca optimizasyon özürlüsü oyunlarda kullanılır (bakınız: Borderlands 4). Bunun dışında kartınız her türlü döver 5060 ti'ı tüm plaformlarda.

" Ekran kartım bozuldu " demişsiniz, tam olarak ne oldu anlatabilir misiniz ? Önerilerde bulunalım.

Ekler

• 4070_ti.webp
    4070_ti.webp
    25 KB · Hit: 24
4070ti daha guclu bır kart. bu arada karta ne oldu tamır ettırsen daha mantıklı gıbı
Tamirde şuan pazartesi tam belli olacak ama ben olmazsa diye bir fikir alayım dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu tabloya göre elinizdeki 4070 ti ekran kartı 5060 ti'dan saf performansta %23 daha iyi. MFG dedikleri yalancı FPS çokta bir şey vaat etmiyor açıkçası. Anca optimizasyon özürlüsü oyunlarda kullanılır (bakınız: Borderlands 4). Bunun dışında kartınız her türlü döver 5060 ti'ı tüm plaformlarda.

" Ekran kartım bozuldu " demişsiniz, tam olarak ne oldu anlatabilir misiniz ? Önerilerde bulunalım.
Bios hatası aldım ardından görüntü vermemeye başladı ana kartta veriyor ve farklı bir ekran kartında veriyor

Olmadığı taktirde ne almamı

önerirsiniz

Tamirde şuan pazartesi tam belli olacak ama ben olmazsa diye bir fikir alayım dedim

Bios hatası aldım ardından görüntü vermemeye başladı ana kartta veriyor ve farklı bir ekran kartında veriyor

Olmadığı taktirde ne almamı

önerirsiniz
Bütçe söyleyin hocam. Amd de olur mu? Yoksa nvdia mı tercihiniz vs.

4070Ti daha iyi bir kart eğer düzelmezse sorununuz 5070-5070Ti daha iyi seçenek olur

Siz yine de elinizdeki kartı bir yere tamir ettirin bence. Her türlü yedek kart iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,672
Üyeler
183,456
Son üye
EmreBeys
Geri