+ belirteyim hocam ek bilgi olarak kendisinde şuanda kyber 650w var hazır sistemle gelmişHigh Power Performance Gold GD HP1-S2750GD-F14C Gen5 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-S2750GD-F14C Gen5 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-S2750GD-F14C Gen5 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.099,19 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasa ya da dünyanın 8. Harikası güzellik abidesi mi demeliyim bilemedim.
NZXT H6 Flow Tempered Glass White USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
NZXT H6 Flow Tempered Glass White USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ve bunlar
Yeter?+ belirteyim hocam ek bilgi olarak kendisinde şuanda kyber 650w var hazır sistemle gelmiş
kendisine belirttim ancak kasadan çok memnun değil muhtemelen tek kanal 650w verebiliyor diye biliyorum o psuYeter?
teşekkürler, h6 flow alacağım fakat egzoz fanı yok, tekli şekilde bir egzoz fanı da önerebilir misiniz onu da alayımHigh Power Performance Gold GD HP1-S2750GD-F14C Gen5 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-S2750GD-F14C Gen5 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-S2750GD-F14C Gen5 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.099,19 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasa ya da dünyanın 8. Harikası güzellik abidesi mi demeliyim bilemedim.
NZXT H6 Flow Tempered Glass White USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
NZXT H6 Flow Tempered Glass White USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ve bunlar
teşekkürler, h6 flow alacağım fakat egzoz fanı yok, tekli şekilde bir egzoz fanı da önerebilir misiniz onu da alayım