LegendaryCrazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 434
Yeterli
5090 mı besleyecek birader bu adam 220w tdp kart ile 120w tdp işlemci beslicek 650w yeter bu sistem için sadece sağlam kaliteli bir ürün olması lazım sistem sağlığı için![]()
Enermax Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1200EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
REVOLUTION D.F. X serisi, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi dahil yeni nesil grafik kartlarınıza istikrarlı ve güvenilir güç sağlayan yerel bir PCIe 5.0 600W 12VHPWR kablosuyla Intel ATX 3.0…www.gaming.gen.tr
C- seviye Psu iş görür bütçe varsa B tier bir psu bakabilirsin.
Fiyatı güzel ondan atmıştır.5090 mı besleyecek birader bu adam 220w tdp kart ile 120w tdp işlemci beslicek 650w yeter bu sistem için sadece sağlam kaliteli bir ürün olması lazım sistem sağlığı için
Tamam da şu da var adamın bütçesi belli. Konu sahibinin attığı psu ile adamın attığı psu fiyat bandıyla arasında 2-3K fiyat farkı varC- seviye Psu iş görür bütçe varsa B tier bir psu bakabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyatı güzel ondan atmıştır.
Sistem dizerken lutfen artik ana kart ve psu ya onem verin. herkes bu ikisini en ucuzundan almaya calisiyor. gidin en azindan orta segment bir tane alinarkadaşımın 4070superi ve 7800x3dsi var Aigo dk353 650w 80+bronz güç kaynağı var yükseltmesi gereklimi ? yoksa yeterli olurmu birde 7800x3d soğutabilcek tavsiye verirseniz iyi olur uygun f/p olsun
30 k lık ekran kartını 15 k lık işlemciyi 2 k lık psu ya bağlıyorsunuz kasadan alev çıkınca vay nerede hata yaptım diye ağlanıyorsunuz zahmet olmazsa 5.7 k da psu ya ver paran yoksa o parçayıda paran olunca al bu arada bir sayfa öncesini okumamışsın birader vıy vıy konuşuyorsun açıkladım orada5090 mı besleyecek birader bu adam 220w tdp kart ile 120w tdp işlemci beslicek 650w yeter bu sistem için sadece sağlam kaliteli bir ürün olması lazım sistem sağlığı için
Ben adama gidip 2K'ya dandik PSU alsın demiyorum 650w yettiğini söylüyorum üstüne attığı 2.7K fiyatı ile NZXT C750 kötü bir PSU değil alınabilir. Bütçesi kısıtlıysa adamın 5.4K vermesine gerek yok. Konu sahibinin "bu olur mu ?" dediği PSU'da uzun süre götürür ben uzun süre Evga 650BR kullandım bundan daha düşük kalite olmasına rağmen hiç bir sorun yaratmadı. Herkes GOLD, PLATINUM kullanıcak diye bir şey yok. O zaman alt orta segment ürünler hiç üretilmemeli bu adam 4070 yerine 4090 kullanmalı ki ileride yeni gelen oyunlarda vay efendim neden benim FPS'im düşük demesin saçma bir düşünce yapısı bence. Yazdığın mesajı da görmedim çünkü ben mesajı yazarken sadece senin attığın ilk mesajla adamın NZXT linki vardı sadece.30 k lık ekran kartını 15 k lık işlemciyi 2 k lık psu ya bağlıyorsunuz kasadan alev çıkınca vay nerede hata yaptım diye ağlanıyorsunuz zahmet olmazsa 5.7 k da psu ya ver paran yoksa o parçayıda paran olunca al bu arada bir sayfa öncesini okumamışsın birader vıy vıy konuşuyorsun açıkladım orada