4070Süper Sistem Topladım Parçalarım uyumlu mu? ?

Reaksiyon skoru
14
Merhaba arkadaşlar Bikaç Gün Önce Vatandan Sistem Topladım Parça Parça Aldım Fiyatları Piyasadan Uyguna Geldi toplam 60.750 TL Kasayı Almış Oldum . Parçaların Sistemle Uyumlu Olup Olmadığını Pek Anlayan Biri değilim Sadece Kaliteli üst segment olmasına dikkat ettim bu konudaki yorumlarınızı Bekliyorum

NOT MONİTÖR ELİMDE VARDI FİYATA DAHİL DEĞİL.

Ekler

• IMG_3460.jpeg
    IMG_3460.jpeg
    287.3 KB · Hit: 52
  • IMG_3461.jpeg
    IMG_3461.jpeg
    336 KB · Hit: 51
  • IMG_3462.jpeg
    IMG_3462.jpeg
    329.4 KB · Hit: 46
  • IMG_3463.jpeg
    IMG_3463.jpeg
    309.5 KB · Hit: 40
  • IMG_3464.jpeg
    IMG_3464.jpeg
    298.4 KB · Hit: 40
  • IMG_3465.jpeg
    IMG_3465.jpeg
    259.3 KB · Hit: 41
  • IMG_3466.jpeg
    IMG_3466.jpeg
    307.4 KB · Hit: 42
  • IMG_3467.jpeg
    IMG_3467.jpeg
    584 KB · Hit: 48
60k 4070supere uygun mu geldi.İptal edebiliyorsanız edin.
İptal etmeyi düşünmüyorum eğer bana gelip giriş seviye parçalardan toplanmış 4070süperli kasaların daha uygun olduğu örneğini vericeksen kendini hiç yorma kardeşim buradaki sorum ucuza mı pahallıyamı aldım sorusu değil parçaların sistemin birbiriyle uyumlu olup olmadığı yoksaki bende bilirdim en giriş seviyesi parçalarla 40-45k ya toplamayı . Benim kafamdaki parçalar bunlardı ve tek tek en ucuza topladığım da vatan en uygunu çıktı oradan da alışverişimi yaptım .

İptal etmeyi düşünmüyorum eğer bana gelip giriş seviye parçalardan toplanmış 4070süperli kasaların daha uygun olduğu örneğini vericeksen kendini hiç yorma kardeşim buradaki sorum ucuza mı pahallıyamı aldım sorusu değil parçaların sistemin birbiriyle uyumlu olup olmadığı yoksaki bende bilirdim en giriş seviyesi parçalarla 40-45k ya toplamayı . Benim kafamdaki parçalar bunlardı ve tek tek en ucuza topladığım da vatan en uygunu çıktı oradan da alışverişimi yaptım .
Sistemi oyun için mi alıyorsunuz?Eğer oyun için alınıyorsa
Ram yasaklı link olduğu için siteyi atamıyorm.SS te mevcut

Şu fiyatları bile şişilmiş halde anca 52k tutuyor.Laf etmeyın diye 2.el ekran kartı bile önermedim.2.el ekran kartı kısmında 30k ya 7900xtx çok rahat bulunuyor.Anakart piyasası da şişirilmiş.Eğer takıntınız yoksa banayeniden outlet ya da teşhire 6 7k lara msi b650gamıng veya b650m bulabilirsiniz.

Ekler

• 1744437715411.png
    1744437715411.png
    50 KB · Hit: 17
Son düzenleme:
Kanka düz mantıkla bakıyor olsaydım zaten buraya konu açmazdım :)) evet düğmeye basınca çalışıyor bütün oyunları da açıyor sonuca baktığın da
zaten çalışıyorsa uyum konusunda burada kimsenin yorumuna ihtiyacın yok ama sonucu görmek istiyorsan sistem senin elinin altında ona biz bakamayız sen bakacaksın veya performans testleri yapıp ss ler atarak yorumlayabilir misiniz diye soracaksın

:D Hayırlı olsun der geçeriz.Konuyu çok geç açmışsınız.
Güzel kardeşim alıyımmı pahallımı almıyımmı yada ne alıyım diye bi soru sormuyorum ki sadece atıyorum 4K monitör kullan işlemcini ilerde şuna yükselt ramlerini değiştir yada şu ssd daha iyi performans veriir gibi bilgiler almak için açtım konuyu yada bu ekran kartına bu işlemci gitmez bu ramler kalitesiz ne biliyim kasa dandik psu kötü değiştir vs gibi bir yorum bekliyordum sadece

Güzel kardeşim alıyımmı pahallımı almıyımmı yada ne alıyım diye bi soru sormuyorum ki sadece atıyorum 4K monitör kullan işlemcini ilerde şuna yükselt ramlerini değiştir yada şu ssd daha iyi performans veriir gibi bilgiler almak için açtım konuyu yada bu ekran kartına bu işlemci gitmez bu ramler kalitesiz ne biliyim kasa dandik psu kötü değiştir vs gibi bir yorum bekliyordum sadece
Parça yükseltmesi size bağlı.Oynadığınız oyunlarda yetersiz fps alıyorsanız veya monitörünüzün hz ile eşdeğer fps alamıyorsanız işlemci-ekran kartı yükseltmesi olur.Onun haricinde parçalar kötü değil fakat daha iyisi olabilir.Bu konuyu daha önce açmalısınız dememin sebebi zaten sistemi fahiş fiyattan almışsınız birde parça değiştirip daha fazla para mı vermeyi düşünüyorsunuz?

güzel sistem sıvı soğutma gereksiz arkadaşın attığı hava soğutucu fazla bile

ram olarak daha f/p yapabilirsin

sad tercihini dram

İşlemcini ileride 9800x3d ye, ekran kartını 5090'a yükselt ileri de.

Geri