4070Süper’den 5070 e Geçmeye Değer mi ?

Reaksiyon skoru
14
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar.

Şuan mevcutta kullanmış Olduğum Msı Gaming Slim 4070 Süper (MLG EDİTİON) Ekran kartını kullanıyorum kartım 2-3 aylık kartın performansından verimliliğinden çok memnunum değiştirmek için geçerli bi sebebim yok tamamen keyf isteği ve tercihim. Sizlerin yorumunu ve düşüncelerini dikkate alarak tercih yapmak istiyorum . Yorumlarınızı bekliyorum

Bende de 4070 super var, ilk çıktığı zaman 5000 serisine geçmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim ya. Şart değil gibi düşündüm

4070 super= 5070 para harcamaya gerek yok bence.

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar.

Şuan mevcutta kullanmış Olduğum Msı Gaming Slim 4070 Süper (MLG EDİTİON) Ekran kartını kullanıyorum kartım 2-3 aylık kartın performansından verimliliğinden çok memnunum değiştirmek için geçerli bi sebebim yok tamamen keyf isteği ve tercihim. Sizlerin yorumunu ve düşüncelerini dikkate alarak tercih yapmak istiyorum . Yorumlarınızı bekliyorum
4070 super neyine yetmiyor fıstık gibi kart kesinlikle bu kartı satıp 5070 alma gereksiz masraf olur.

Amaç oyun değilse geçilir yapay zeka destekli programlarda nerdeyse 2 kat fazla performans farkı var

Amaç oyun değilse geçilir yapay zeka destekli programlarda nerdeyse 2 kat fazla performans farkı var
Sadece oyun video-film izleme için kullanıyorum bilgisayarımı herhangi bir render montaj grafikerlik gibi işlerim olmuyor hiç . Cs Valo Apex Pubg Warzone Gibi oyunlar oynuyorum Ara Ara hikayeli oyunlarda oynadığım oluyor rdr gibi cyperpunk gibi 2K monitör kullanıyorum

Değmez hocam
4070 superi bir kenara atmak içimi parçalardı, bilmiyorum herhalde fazla duygusalım bu konuda

5000 serisi bana dolandırıcılık gibi geliyor.

Sadece oyun video-film izleme için kullanıyorum bilgisayarımı herhangi bir render montaj grafikerlik gibi işlerim olmuyor hiç . Cs Valo Apex Pubg Warzone Gibi oyunlar oynuyorum Ara Ara hikayeli oyunlarda oynadığım oluyor rdr gibi cyperpunk gibi 2K monitör kullanıyorum
Ozaman direk 9070xt geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,354
Üyeler
187,326
Son üye
kubrahoca
Geri