4080 4K Ne Kadar Götürür?

firatness

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
137
Dostlar her oyunu RT+DLSS 60 Fps üstü oynuyorum Frame Gen ile dönemin en sistem isteyen oyunu Marvels Spiderman 2 Oyununu 80 Fps oynuyorum ama aklım biraz karışık
Saf güçte yetersiz hissettiriyor ve 4K Daha ne kadar götürür acaba, frame gen olmadan, teknoloji konularına girmek istemiyorum, frame gen ve dlss kaliteden yediğini düşünen birisiyim.

Dostlar her oyunu RT+DLSS 60 Fps üstü oynuyorum Frame Gen ile dönemin en sistem isteyen oyunu Marvels Spiderman 2 Oyununu 80 Fps oynuyorum ama aklım biraz karışık
Saf güçte yetersiz hissettiriyor ve 4K Daha ne kadar götürür acaba, frame gen olmadan, teknoloji konularına girmek istemiyorum, frame gen ve dlss kaliteden yediğini düşünen birisiyim.
4080 seni daha uzun süre götürür :D yani en azından 2 nesil daha götürür.

Spiderman 2 de zaten optimizasyon sorunu var onu kale almak mantıksız 4080 gerçekten üst seviye bir kart ama daha üst seviye bir kart olarakta 4090 veya 5080 alınması taraftarıyım 5090 gereksiz pahalı şuanki kartınız 4K da tahminimce 2-3 yıl kadar daha götürür.

Hah mükkemmelsiniz hocam, 4k götürür 2 sene diyorsunuzz
götürür hocam rahat olun 7000 serisine kadar sorun çıkarmaz diye düşünüyorum gerçi günümüz oyun firmalarının ne kadar üşengeç olduklarını sayarsak belki 4-5 yıla problem çıkarmaya başlayabilir.

Spiderman 2 de zaten optimizasyon sorunu var onu kale almak mantıksız 4080 gerçekten üst seviye bir kart ama daha üst seviye bir kart olarakta 4090 veya 5080 alınması taraftarıyım 5090 gereksiz pahalı şuanki kartınız 4K da tahminimce 2-3 yıl kadar daha götürür.
Mükkemmelsinizz

7000 e kadar yolun var bence. Tabi beklentiye göre değişir.

Yerinde duramıyorsun :D
Ayar kısarsan 3-4 senesi var :ROFLMAO:

Herşeyi ultrada tüketme hastalığından çıkıp aslında ayarları yükseğe düşürünce görüntüde kayıp olmadığını fark edince bi 5 sene daha gider oyunlara bilerek fps i düşürecek saçma sapan görüntüye 0 etkili ayarlar var rdr2 de ağaç tealasyonu 15 fps düşürüyordu yaptığı şey ağaç gövdesini 1cm büyütmek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Marvel spiderman 2 4k fsr kalitede ve kare üretimi açık şekilde ben 110 fps alıyorum rx 6800xt ile tabi ray traycing kapalı bende ayarlarda ultrada

DLSS4 4K da muazzam çalışıyor, Normal 4K da TAA olan oyunlarda DLSS açarsan daha net görürsün oyunları, TAA görüntüyü bulanıklaştırıyor. Sorunun cevabına gelirsek, RTX6080 e geçersin 3 yıl sonra.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,233
Üyeler
184,282
Son üye
fatihben9991
Geri