Kart ısınmayı unutmuş.4080 noctua ekran kartı FurMark 30 dakika
Banada normal geldi sasırdım ısınmayı unutmuş diyinceDur gerçi 73 derece yazıyormuş. Uykudan görmemişim.
Bende şaşırdım yorumu görünceDur gerçi 73 derece yazıyormuş. Uykudan görmemişim.
Dur gerçi 73 derece yazıyormuş. Uykudan görmemişim.
Banada normal geldi sasırdım ısınmayı unutmuş diyince
Kasamın ufak ve kompakt olmasından ötürü, RTX 5070-5080 e de Noctua Dual 2 fanlı ekran kartı yaparlarsa birini direk alıcam. Hem soğutma performansı hem de kasaya sığması açısından.
o kartta 1080p mi test yapılır
Denedim ama 1 dk sürmüyor otomatik kendi kapanıyor direk score veriyoro kartta 1080p mi test yapılır
Normal değil benim rx6700 XT bile o testi yapabiliyordu. Ekran kartı oc ya da undervolt yaptıysan bundan kaynaklı bir hata olabilir.2560x1440 Preset: 1440 (QHF) da bir deneme yapayım dedim 1 dk sürmedi kendisi direk kapandı normal mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denedim ama 1 dk sürmüyor otomatik kendi kapanıyor direk score veriyor
Akşam tekrar bir daha deneyim hocam 1920x1080 de yarım saat gitti eyvallah da 2560x1440 Preset 1440 QHD da hemen kapanması hiç normal gelmedi bana daNormal değil benim rx6700 XT bile o testi yapabiliyordu. Ekran kartı oc ya da undervolt yaptıysan bundan kaynaklı bir hata olabilir.
yüksek performans yapmıştım ondan kaynaklı olabilir miNormal değil benim rx6700 XT bile o testi yapabiliyordu. Ekran kartı oc ya da undervolt yaptıysan bundan kaynaklı bir hata olabilir.